Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1: „E ireal ce se întâmplă! Trebuie introdus VAR-ul de urgență!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 21:37

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1: „E ireal ce se întâmplă! Trebuie introdus VAR-ul de urgență!

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după victoria cu Gaz Metan

Hepta

Adrian Mititelu Jr. a luat foc după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Conducătorul de la FC U Craiova 1948 a spus că echipa sa trebuia să primească un penalty și a cerut de urgență introducerea VAR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a criticat arbitrajul

Am jucat slab azi, dar arbitrul nu ne-a dat un penalty. De 14 meciuri n-am primit penalty! E ceva ireal ce se întâmplă cu arbitrajul contra noastră! La fiecare meci sunt greșeli, eliminări ușoare, ba nu ni se dă penalty, ba se dau penalty-uri adversarilor. E o problemă generală în campionat.

Cei de la Mioveni au fost dezavantajați în două meciuri și au amenințat cu retragerea. Sunt mai mari greșelile contra noastră! Trebui introdus VAR-ul de urgență. Atâta timp cât nu se schimbă conducerea la CCA nu se va întâmpla nimic. Sunt mult mai mari. Arbitrajul lasă de dorit rău de tot! Am avut un penalty la Baeten. Dacă aveam penalty acolo, alta era soarta jocului!”, a declarat Mititelu Jr. la digisport.ro.

Flavius Stoican a atacat și el arbitrajul după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1

Și Flavius Stoican a criticat arbitrajul după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Marian Barbu i-a eliminat pe Kovacic și Hugo Viera în prelungirile meciului cu Sepsi, după un conflict provocat de Niczuly.

”O partidă dârză, aprigă, nu spectaculoasă. Ei au avut un șut senzațional și s-a scris istoria partidei. Am încercat, dar prea puțin. Nimic nu anunța acea divergență de la final între jucători și prea ușor au fost acordate aceste cartonașe roșii. Sigur vom avea probleme în meciurile următoare din această cauză”, a spus și Flavius Stoican.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și