Închide meniul

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1: „E ireal ce se întâmplă! Trebuie introdus VAR-ul de urgență!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 21:37

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1: „E ireal ce se întâmplă! Trebuie introdus VAR-ul de urgență!

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit după victoria cu Gaz Metan

Hepta

Adrian Mititelu Jr. a luat foc după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Conducătorul de la FC U Craiova 1948 a spus că echipa sa trebuia să primească un penalty și a cerut de urgență introducerea VAR-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a criticat arbitrajul

Am jucat slab azi, dar arbitrul nu ne-a dat un penalty. De 14 meciuri n-am primit penalty! E ceva ireal ce se întâmplă cu arbitrajul contra noastră! La fiecare meci sunt greșeli, eliminări ușoare, ba nu ni se dă penalty, ba se dau penalty-uri adversarilor. E o problemă generală în campionat.

Cei de la Mioveni au fost dezavantajați în două meciuri și au amenințat cu retragerea. Sunt mai mari greșelile contra noastră! Trebui introdus VAR-ul de urgență. Atâta timp cât nu se schimbă conducerea la CCA nu se va întâmpla nimic. Sunt mult mai mari. Arbitrajul lasă de dorit rău de tot! Am avut un penalty la Baeten. Dacă aveam penalty acolo, alta era soarta jocului!”, a declarat Mititelu Jr. la digisport.ro.

Flavius Stoican a atacat și el arbitrajul după FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-1

Și Flavius Stoican a criticat arbitrajul după ce echipa sa a fost eliminată din Cupa României. Marian Barbu i-a eliminat pe Kovacic și Hugo Viera în prelungirile meciului cu Sepsi, după un conflict provocat de Niczuly.

”O partidă dârză, aprigă, nu spectaculoasă. Ei au avut un șut senzațional și s-a scris istoria partidei. Am încercat, dar prea puțin. Nimic nu anunța acea divergență de la final între jucători și prea ușor au fost acordate aceste cartonașe roșii. Sigur vom avea probleme în meciurile următoare din această cauză”, a spus și Flavius Stoican.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și