Închide meniul
Foto

”Mă așteptam la acest divorț!” Bărbatul celebru, care e prieten cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, face dezvăluiri de ultimă oră: ”Acum e altă soție!”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 22:20

Reclamă
”Mă așteptam la acest divorț!” Bărbatul celebru, care e prieten cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, face dezvăluiri de ultimă oră: ”Acum e altă soție!”

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi

Antena Sport

Anamaria prodan şi Laurenţiu Reghecampf şi-au spus adio. Cei doi vor divorţa, antrenorul a dezvăluit deja că va depune actele pentru separare. Reghecampf are deja o altă relaţie cu Corina care ar urma să îi dăruiască o fetiţă peste aproximativ şase luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri incendiare despre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf

În plin scandal de divorţ, impresarul Florin Manea a vorbit despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Această veste nu l-a surprins pe Florin Manea, prieten cu amândoi. Acesta a mărturisit că se aștepta ca aceștia să se despartă.

Florin Manea a explicat că tentațiile sunt mari în această lume a showbiz-ului și de aceea era de așteptat că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan să divorțeze. „Eu sunt prieten și cu Ana, și cu Reghe, este familia lor, nu cred că e cazul să iau partea cuiva. Se poate interpreta că o consolez și cine știe, să nu se iște altceva, mă ceartă soția după aceea. Suntem prieteni și dacă ar avea nevoie m-ar suna ea sau el.

Anunţ devastator pentru Anamaria Prodan

Sincer, da, mă așteptam la acest divorț. În showbiz, așa este, se schimbă perechile. A fost prima soție, acum Anamaria, acum e altă soție… Așa e în showbiz și în lumea artiștilor, eu nu sunt artist. Eu sunt căsătorit de 15 ani și nici nu am de gând să divorțez. Doar dacă mă lasă nevastă-mea, Doamne ferește, atunci nu am ce să fac”, a spus Florin Manea, conform prosport.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt separaţi de mai multe luni de zile, conform spuselor agentului FIFA. Laurenţiu Reghecampf s-ar fi mutat deja cu Corina, cu care ar vrea să se căsătorească după ce divorţul de Anamaria Prodan va fi oficializat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” Vezi toate știrile
Citește și