Închide meniul
Foto

„A comis mai multe greşeli majore”. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului continuă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 19:07

„A comis mai multe greşeli majore”. Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf. Scandalul divorţului continuă

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi

Antena Sport

  • Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf
  • Scandalul divorţului continuă

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă războiul de la distanţă. Scandalul divorţului dintre cei doi este departe de a se încheia, mai ales că antrenorul are o amantă care urmează să îi dăruiască o fetiţă în aproximativ 6 luni de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan nu se lasă şi vine cu noi acuzaţii la adresa lui Laurenţiu Reghecampf. Spune că relaţia dintre cei doi este inexistentă şi că antrenorul şi-a abandonat propria familie.

„Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa”, a dezvăluit Anamaria prodan, conforn romaniatv.net.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan, noi acuzaţii la adresa antrenorului

Dar asta nu e tot. Anamaria Prodan a vorbit şi despre greşelile mari pe care le-ar fi făcut Laurenţiu Reghecampf. „N-aş vrea să vorbesc despre acest subiect. Astea sunt greşelile majore ale lui Laurenţiu Reghecampf pe care trebuie să le discutaţi cu el, nu cu mine. Noi l-am iertat. Asta e cel mai important. Dacă înveţi să ierţi Dumenzeu o să-ţi dea de miliarde de ori mai mult”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu îşi mai vorbesc de luni de zile. Antrenorul ar avea o amantă cu care urmează să aibă şi o fetiţă. Corina ar fi însărcinată în trei luni, iar peste aproximativ jumătate de an ar urma să îi dăruiască lui Reghe o fetiţă.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:54 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska, invitata lui Dan Pavel, de la 10:30! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf
Diverse • 14 apr., 12:55
FOTO
Cum încearcă Anamaria Prodan să o umilească pe iubita lui Laurenţiu Reghecampf. Ce o obligă pe Caciuc: „Cel mai bun martor”
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc
Diverse • 10 apr., 16:38
FOTO
Anamaria Prodan, lovitură pentru Corina Caciuc: „Da, este adevărat!” Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!
Extra • 9 apr., 17:02
FOTO
Anamaria Prodan a spus totul despre relaţia pe care o are acum cu Gigi Becali, după ce au fost certaţi!
Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf
Liga 1 • 9 apr., 11:55
Anamaria Prodan a dezvăluit cum îl umilea Gigi Becali pe Laurenţiu Reghecampf: „Suna şi spunea asta”
Anamaria Prodan, show total alături de iubitul ei în sala de box a lui Mayweather
Extra • 9 apr., 0:06
Anamaria Prodan, show total alături de iubitul ei în sala de box a lui Mayweather: „I-ai dat gata pe toţi”