Închide meniul

FCSB riscă să piardă la „masa verde” meciul cu Farul! Anunţ îngrijorător al constănţenilor. „Avem jucători infectaţi”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 30 octombrie 2021, 13:27

FCSB riscă să piardă la „masa verde meciul cu Farul! Anunţ îngrijorător al constănţenilor. „Avem jucători infectaţi

Alex Bourceanu a înțeles gestul făcut de Edi Iordănescu

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Probleme imense pentru FCSB. Amânarea meciului cu Farul din cauza focarului de COVID din curtea vicecampioanei i-ar putea fi până la urmă fatală echipei antrenate de către Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB riscă să piardă la „masa verde” meciul cu Farul

Ultimul anunţ venit din partea celor de la Farul îi îngrijorează rău pe cei de la FCSB. Preşedintele constănţenilor, Gică Popescu, a spus că speră ca meciul programat joi, 4 noiembrie, să se poată disputa, constănțenii având probleme de lot.

„Urmează două meciuri foarte grele, cu FCSB și Craiova, două dintre echipele fruntașe ale clasamentului. Anul acesta am jucat foarte bine acasă. Nu am pierdut puncte. Eu sper să continuăm tradiția și să câștigăm cele două jocuri.

L-am pierdut pe Mladen, avem doi jucători infectați, eu sper ca până la ora meciului să fim în regulă din punct de vedere al efectivului, astfel încât să putem juca cu FCSB”, a declarat Gică Popescu la finalul partidei.

Regulamentul este împotriva celor de la FCSB

Dacă Farul va amâna meciul cu FCSB din cauza problemelor de lot, atunci roș-albaștrii vor pierde 0-3 „la masa verde”, asta după ce au fost primiii care au cerut amânarea disputei. Motivul? În primul rând, protocolul implementat de FRF spune așa:

Reclamă

1. Un joc amânat poate fi reprogramat cel mult o singură dată.

2. Fiecare joc poate fi reprogramat o singură dată, în prima dată disponibilă, dar nu mai devreme de 7 zile de la data programării inițiale, urmând ca organizatorul de competiții să stabilească datele disponibile.

3. Dacă la data reprogramării, jocul nu poate fi disputat, indiferent din ce cauză (inclusiv dacă nu se poate desfășura din cauza echipei adverse), echipa care a cauzat reprogramarea va pierde jocul cu 0-3.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB a ratat deja Cupa României, datorită focarului de COVID. Vicecampioana ar fi trebuit să joace miercuri cu cei de la Voluntari, dar nu au avut destui jucători pentru acea partidă. În Cupă nu este permisă reprogramarea, iar echipa ilfoveană a mers în sferturile competiţiei datorită forfait-ului echipei FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și