Închide meniul

Scandal uriaș în Liga 2. Un jucător, eliminat pentru insulte rasiste, în Astra – Petrolul

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 14:05

Reclamă
Scandal uriaș în Liga 2. Un jucător, eliminat pentru insulte rasiste, în Astra – Petrolul

Scandal uriaș în Liga 2. Un jucător, eliminat pentru insulte rasiste, în Astra - Petrolul

Captură Digi Sport

Totul s-a întâmplat în minutul 35, atunci când, după un duel între cei doi, Diarra și-a ieșit din minți și s-a creat un meleu la colțul terenului, cu fotbaliști ai ambelor echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Vădana, arbitrul partidei, s-a sfătuit cu asistentul care se afla la câțiva metri de cei doi, și acesta a luat decizia să îl elimine direct pe jucătorul Astrei. Diarra a primit și el un cartonaș galben pentru reacția avută.

Scandal de rasism și în Anglia

Wilfried Zaha a cerut autorităţilor să ia în serios rasismul după ce a primit mesaje rasiste în urma victoriei echipei lui, Crystal Palace. în faţa campioanei Manchester City, informează BBC.

Jucătorul ivorian de 28 de ani a postat o serie de mesaje rasiste pe care le-a primit pe Instagram, sâmbătă seara. Atacantul a spus că doreşte mai degrabă acţiuni în această problemă decât simpatie.

Cu reuşita din minutul 6, el a devenit primul jucător care a marcat 50 de goluri în Premier League pentru Crystal Palace, echipă care a învins-o, sâmbătă, pe Manchester City, cu 2-0, pe Etihad Stadium. Jucătorul gazdelor Aymeric Laporte a fost eliminat de arbitrul Andre Marriner în minutul 45+2, când a comis un fault ca ultim apărător asupra lui Zaha.

Reclamă

„Acest mesaj nu este ca să primesc un milion de alte mesaje în care să se spună că sunt cu mine şi că este dezgustător sau să primesc simpatie. Nu mă deranjează abuzul pentru că în ziua de azi vine în legătură cu ceea ce fac eu, deşi nu este o scuză, dar culoarea mea va fi întotdeauna adevărata problemă. E e în regulă pentru că voi mereu fi NEGRU ŞI MÂNDRU!. Anunţă-mă când iei această problemă în serios”, a scris Zaha pe Instagram.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și