Închide meniul

FCSB e interzisă peste tot! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Marea rivală a avut acces pe arena Arcul de Triumf

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 11:46

Reclamă
FCSB e interzisă peste tot! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Marea rivală a avut acces pe arena Arcul de Triumf

Hepta

Gigi Becali şi FCSB sunt interzişi peste tot în Bucureşti. Vicecampioana a fost blocată să joace pe Ghencea, dar şi pe Arcul de Triumf. Culmea, acum s-a aflat că marea rivală a roş-albaştrilor, CFR Cluj, a fost acceptată să se antreneze pe arena Arcul de Triumf, înaintea unei deplasări în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e interzisă peste tot

Este dezvăluirea care îl va enerva grav pe Gigi Becali. FCSB a făcut solicitări oficiale pentru a disputa meciuri pe „Arcul de Triumf” în octombrie, din cauza indisponibilității Arenei Naționale, unde s-a disputat turneul de jocuri electronice DOTA 2. Nu li s-a permis să fie gazde aici, aceeaşi situaţie ca pe arena din Ghencea.

Ministerul Sportului a făcut precizări legate de această situaţie. „Imobilul nu este încă înregistrat în inventarul bunurilor din domeniul public, proiectul de act normativ se află pe circuitul de avizare interministerială”, este anunţul ministerului, conform gsp.ro. Astfel, din rațiuni birocratice, arena e blocată pentru a fi cedată cuiva să o folosească.

CFR Cluj a avut acces, FCSB nu

Chiar şi aşa, CFR Cluj a avut alt statut faţă de cei de la FCSB. Chiar dacă nu e nici măcar din București, campioana a primit permisiunea de a folosi Arcul de Triumf pentru a se antrena, înaintea unei deplasări europene, mai spune sursa citată. CFR a avut în vară acceptul de a intra pe acest stadion, pentru a efectua o ședință de antrenament. Clujenii se aflau în Capitală, înaintea unei deplasări în cupele europene și au dorit să beneficieze de un teren cu o suprafață de joc foarte bună, iar acest lucru s-a bifat grație stadionului aflat în apropierea Casei Presei Libere.

Nu doar pentru CFR a fost posibilă închirierea arenei, ci și pentru alte 6 echipe. Două au fost de fotbal, naționalele Ucrainei și Franței, care au avut ședințe de pregătire acolo pe parcursul lunii iunie, când și Bucureștiul a găzduit jocuri la Campionatul European.

Reclamă

Mai mult, acum două weekend-uri, pe Arcul de Triumf s-au organizat fazele finale ale Superligii de Rugby, cu participarea a 4 echipe: Steaua, Dinamo, SCM Timișoara și Știința Baia Mare, ultima devenind campioană.

Gigi Becali e în conflict cu MApN și cu CSA Steaua de la finalul anului 2014, când a pierdut definit în instanță marca Steaua. Pe Ghencea a continuat să mai joace doar până în martie 2015, însă ulterior, în Complexul Sportiv au fost primite alte echipe, pentru a se antrena.

CFR Cluj a mai avut acces pe o arenă interzisă FCSB şi lui Gigi Becali. Campioana a beneficiat de baza Ministerului Apărării, înainte ca noua arenă centrală să fie inaugurată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și