Închide meniul

FCSB în Ghencea!? Florin Tănase aruncă bomba: „O să ne întoarcem acasă!” Edi Iordănescu: „Este o inițiativă!”

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 7:58

Reclamă
FCSB în Ghencea!? Florin Tănase aruncă bomba: „O să ne întoarcem acasă! Edi Iordănescu: „Este o inițiativă!

Florin Tănase, pe picior de plecare de la FCSB

Zuma Press / Alex Nicodim via Hepta

Jucătorii de la FCSB s-au săturat să joace și acasă tot în deplasare. Tănase abia așteptă revenirea în București. „O să ne întoarcem acasă, pe Arena Națională sau pe Ghencea!”, a spus Tănase, la finalul jocului de la Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu visează la revenirea în Ghencea

Edi Iordănescu a întărit spusele lui Florin Tănase și susține că inițiativa de a reveni în Ghencea le aparține fanilor de la” Peluza Nord Steaua”. „Este dorința noastră să jucăm în Ghencea, am înțeles că este o inițiativă a Peluzei Nord în acest sens”, a spus și Edi Iordănescu la finalul aceluiași joc.

„Peluza Nord Steaua” vrea FCSB în Ghencea

Bomba momentului a fost anunțată prima dată de Gheorghe Mustață, liderul de la Peluza Nord Steaua. Acesta susține că FCSB a făcut cerere pentru a evolua în meciul cu Rapid, din decembrie, pe Ghencea.

„Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a anunțat că echipa din Liga 1 va depune o cerere oficială să joace în Ghencea meciul cu Rapid. Potrivit programului din campionat, duelul ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie 2021”, a anunțat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și