Închide meniul

FCSB e interzisă peste tot! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Marea rivală a avut acces pe arena Arcul de Triumf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 1 noiembrie 2021, 11:46

FCSB e interzisă peste tot! Dezvăluirea care îl va enerva pe Gigi Becali. Marea rivală a avut acces pe arena Arcul de Triumf

Hepta

Gigi Becali şi FCSB sunt interzişi peste tot în Bucureşti. Vicecampioana a fost blocată să joace pe Ghencea, dar şi pe Arcul de Triumf. Culmea, acum s-a aflat că marea rivală a roş-albaştrilor, CFR Cluj, a fost acceptată să se antreneze pe arena Arcul de Triumf, înaintea unei deplasări în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB e interzisă peste tot

Este dezvăluirea care îl va enerva grav pe Gigi Becali. FCSB a făcut solicitări oficiale pentru a disputa meciuri pe „Arcul de Triumf” în octombrie, din cauza indisponibilității Arenei Naționale, unde s-a disputat turneul de jocuri electronice DOTA 2. Nu li s-a permis să fie gazde aici, aceeaşi situaţie ca pe arena din Ghencea.

Ministerul Sportului a făcut precizări legate de această situaţie. „Imobilul nu este încă înregistrat în inventarul bunurilor din domeniul public, proiectul de act normativ se află pe circuitul de avizare interministerială”, este anunţul ministerului, conform gsp.ro. Astfel, din rațiuni birocratice, arena e blocată pentru a fi cedată cuiva să o folosească.

CFR Cluj a avut acces, FCSB nu

Chiar şi aşa, CFR Cluj a avut alt statut faţă de cei de la FCSB. Chiar dacă nu e nici măcar din București, campioana a primit permisiunea de a folosi Arcul de Triumf pentru a se antrena, înaintea unei deplasări europene, mai spune sursa citată. CFR a avut în vară acceptul de a intra pe acest stadion, pentru a efectua o ședință de antrenament. Clujenii se aflau în Capitală, înaintea unei deplasări în cupele europene și au dorit să beneficieze de un teren cu o suprafață de joc foarte bună, iar acest lucru s-a bifat grație stadionului aflat în apropierea Casei Presei Libere.

Nu doar pentru CFR a fost posibilă închirierea arenei, ci și pentru alte 6 echipe. Două au fost de fotbal, naționalele Ucrainei și Franței, care au avut ședințe de pregătire acolo pe parcursul lunii iunie, când și Bucureștiul a găzduit jocuri la Campionatul European.

Reclamă

Mai mult, acum două weekend-uri, pe Arcul de Triumf s-au organizat fazele finale ale Superligii de Rugby, cu participarea a 4 echipe: Steaua, Dinamo, SCM Timișoara și Știința Baia Mare, ultima devenind campioană.

Gigi Becali e în conflict cu MApN și cu CSA Steaua de la finalul anului 2014, când a pierdut definit în instanță marca Steaua. Pe Ghencea a continuat să mai joace doar până în martie 2015, însă ulterior, în Complexul Sportiv au fost primite alte echipe, pentru a se antrena.

CFR Cluj a mai avut acces pe o arenă interzisă FCSB şi lui Gigi Becali. Campioana a beneficiat de baza Ministerului Apărării, înainte ca noua arenă centrală să fie inaugurată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și