Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment! A făcut mai multe cereri pentru ca FCSB să joace pe Ghencea. Ce răspunsuri a putut să primească

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 12:51 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 15:55

Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment! A făcut mai multe cereri pentru ca FCSB să joace pe Ghencea. Ce răspunsuri a putut să primească

Reacție savuroasă după ce Gigi Becali a răbufnit și și-a distrus echipa

Hepta

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea şi peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine. Am primit răspunsuri „să vedem”, „că nu ştiu ce”, „că trebuie să facem nu ştiu cum”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei nu zic nici „da”, nici „nu”. Nu e refuz. Dar nu spune nici că poţi. Să vedem că protocol, că guvern. Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Fanii FCSB vor să joace derby-ul cu Rapid pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a anunțat că echipa din Liga 1 va depune o cerere oficială să joace în Ghencea meciul cu Rapid. Potrivit programului din campionat, duelul ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie 2021.

FCSB nu a ales întâmplător meciul cu Rapid. În acea perioadă, Liga 2 este întreruptă și nici echipa de rugby a celor de la CSA nu are programat niciun meci.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Radio Sport 1.

Reclamă

Până acum, de când stadionul a fost renovat, în Ghencea au evoluat ca gazde doar CSA Steaua și echipa națională a României.

FCSB, blocată incredibil de CSA Steaua

FCSB a mai încercat să joace în Ghencea. clubul lui Gigi Becali a depus cerere să dispute acolo meciul cu Academica Clinceni, de pe 25 septembrie, dar a fost refuzat. Motivul?

CSA s-a asigurat că data de 25 septembrie va fi ocupată. Echipa de rugby avea meci în ziua respectivă cu U Cluj, în deplasare, dar i-a invitat pe adversari să vină în Ghencea pentru a disputa meciul pe noua arenă.

Reclamă 4 / 0/3

Planul steliștilor a funcționat. Clujenii și Federația de Rugby și-au dat acordul, iar meciul s-a disputat vineri, 24 septembrie, cu o zi înainte de data cerută de FCSB. Clubul lui Gigi Becali a jucat cu Clinceni pe Arena Națională.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și