Închide meniul

Derby-ul FCSB – Rapid ar putea să se joace în Ghencea. „CSA nu are ce să mai inventeze!”. Vicecampioana, un nou demers către Armată

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 octombrie 2021, 16:57

Derby-ul FCSB – Rapid ar putea să se joace în Ghencea. „CSA nu are ce să mai inventeze!. Vicecampioana, un nou demers către Armată

FCSB - Rapid, în Ghencea?

Hepta

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a anunțat că echipa din Liga 1 va depune o cerere oficială să joace în Ghencea meciul cu Rapid. Potrivit programului din campionat, duelul ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Rapid, în Ghencea? Anunțul lui Gheorghe Mustață

FCSB nu a ales întâmplător meciul cu Rapid. În acea perioadă, Liga 2 este întreruptă și nici echipa de rugby a celor de la CSA nu are programat niciun meci.

Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Radio Sport 1.

Până acum, de când stadionul a fost renovat, în Ghencea au evoluat doar CSA Steaua și echipa națională a României.

FCSB, blocată incredibil de CSA Steaua

FCSB a mai încercat să joace în Ghencea. clubul lui Gigi Becali a depus cerere să dispute acolo meciul cu Academica Clinceni, de pe 25 septembrie, dar a fost refuzat. Motivul?

Reclamă

CSA s-a asigurat că data de 25 septembrie va fi ocupată. Echipa de rugby avea meci în ziua respectivă cu U Cluj, în deplasare, dar i-a invitat pe adversari să vină în Ghencea pentru a disputa meciul pe noua arenă.

Planul steliștilor a funcționat. Clujenii și Federația de Rugby și-au dat acordul, iar meciul s-a disputat vineri, 24 septembrie, cu o zi înainte de data cerută de FCSB. Clubul lui Gigi Becali a jucat cu Clinceni pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și