Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment! A făcut mai multe cereri pentru ca FCSB să joace pe Ghencea. Ce răspunsuri a putut să primească

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 12:51 / Actualizat: 1 noiembrie 2021, 15:55

Gigi Becali, dezvăluire de ultim moment! A făcut mai multe cereri pentru ca FCSB să joace pe Ghencea. Ce răspunsuri a putut să primească

Reacție savuroasă după ce Gigi Becali a răbufnit și și-a distrus echipa

Hepta

  • FCSB vrea să joace meciul cu Rapid pe Ghencea
  • Gigi Becali a făcut mai multe cereri pentru a juca pe noul stadion

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea şi peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine. Am primit răspunsuri „să vedem”, „că nu ştiu ce”, „că trebuie să facem nu ştiu cum”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei nu zic nici „da”, nici „nu”. Nu e refuz. Dar nu spune nici că poţi. Să vedem că protocol, că guvern. Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, pentru Antena Sport.

Fanii FCSB vor să joace derby-ul cu Rapid pe Ghencea

Gheorghe Mustață, liderul suporterilor lui FCSB, a anunțat că echipa din Liga 1 va depune o cerere oficială să joace în Ghencea meciul cu Rapid. Potrivit programului din campionat, duelul ar trebui să aibă loc pe 14 decembrie 2021.

Reclamă

FCSB nu a ales întâmplător meciul cu Rapid. În acea perioadă, Liga 2 este întreruptă și nici echipa de rugby a celor de la CSA nu are programat niciun meci.

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit Radio Sport 1.

Reclamă
Citește și:

Până acum, de când stadionul a fost renovat, în Ghencea au evoluat ca gazde doar CSA Steaua și echipa națională a României.

FCSB, blocată incredibil de CSA Steaua

FCSB a mai încercat să joace în Ghencea. clubul lui Gigi Becali a depus cerere să dispute acolo meciul cu Academica Clinceni, de pe 25 septembrie, dar a fost refuzat. Motivul?

CSA s-a asigurat că data de 25 septembrie va fi ocupată. Echipa de rugby avea meci în ziua respectivă cu U Cluj, în deplasare, dar i-a invitat pe adversari să vină în Ghencea pentru a disputa meciul pe noua arenă.

Reclamă 4 / 0/3

Planul steliștilor a funcționat. Clujenii și Federația de Rugby și-au dat acordul, iar meciul s-a disputat vineri, 24 septembrie, cu o zi înainte de data cerută de FCSB. Clubul lui Gigi Becali a jucat cu Clinceni pe Arena Națională.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB 15:35 UPDATEProgramul semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Al Ain – Al Hilal a fost reprogramat. Toate meciurile, exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului