Închide meniul

S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB, meciul amânat din cauza focarului de COVID! Partida se va disputa joi, de la ora 20.30

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 noiembrie 2021, 17:06 / Actualizat: 2 noiembrie 2021, 20:51

Reclamă
S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB, meciul amânat din cauza focarului de COVID! Partida se va disputa joi, de la ora 20.30

Hepta

Meciul Farul Constanţa – FCSB se va disputa, joi, de la ora 20.30 şi nu de la ora 17.30, cum a fost stabilit iniţial, informează LPF. Partida a fost amânată de la data iniţială datorită focarului de COVID care a fost în cadrul echipei antrenate de către Edi Iordănesscu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a schimbat ora de disputare a restanţei Farul – FCSB

Această schimbare a fost făcută la solicitarea deţinătorului de drepturi TV. Meciul era programat la 24 octombrie, în etapa a XIII-a a Ligii I, dar a fost amânat din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu noul coronavirus din echipa bucureşteană.

Cei de la Farul au fost extrem de nemulţumiţi de decizia de amânare a partidei pentru că printre jucătorii indisponibili din lotul roş-albaştrilor erau şi mulţi accidentaţi, nu doar jucători cu COVID.

Gică Popescu a atacat decizia de amânare

Gică Popescu spune că va respecta decizia Ligii, dar nu este de acord cu ea. Mai mult, acesta reclamă un precedent din sezonul trecut, când echipei sale nu i s-a amânat un meci din aceleaşi cauze.

„V-am spus și în cursul zilei de ieri că indiferent care vă fi decizia Ligii, vă fi respectată de clubul nostru. Noi ne-am fi așteptat că decizia să fie aceea de a juca, pentru că o situație asemănătoare, de fapt identică, am avut-o și noi la Iași anul trecut, jucătorii erau accidentați sau infectați cu COVID, dar am jucat. Înaintea meciului am solicitat și noi amânarea, pe motive identice cu cele pe care le-a invocat FCSB.

Reclamă

Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat că decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta.

Nu mai vorbesc de explicații, era normal să dea o explicație. Repet, nu există nicio parte de regulament pentru decizia pe care au luat-o. Dar, asta e decizia, ne vom subordona ei. Nu am luat nicio decizie, dar puțin probabil că o vom ataca. Nu e problemă, sunt convins că Gică avea un plan pe care îl va pune în practică începând de astăzi”, a explicat Popescu, conform digisport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti Vezi toate știrile
Citește și