Închide meniul

Gică Popescu, reacție acidă pentru LPF înainte de Farul – FCSB. „Dacă le e teamă că nu se joacă meciul, îi anunț să stea liniștiți”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 noiembrie 2021, 17:18

Gică Popescu, reacție acidă pentru LPF înainte de Farul – FCSB. Dacă le e teamă că nu se joacă meciul, îi anunț să stea liniștiți

Gică Popescu, ironii către Dan Petrescu

Gică Popescu / AS.ro

Amânat inițial din cauză că roș-albaștrii n-au avut 13 jucători apți de joc, meciul Farul – FCSB a fost programat joi. Potrivit regulamentului, clubului lui Gigi Becali ar putea totuși să piardă la masa verde, dacă Farul invocă și ea același motiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu, reacție acidă pentru LPF înainte de Farul – FCSB

În acest context, LPF a trimis o solicitare către FRF prin care cere să fie eliminată regula care o expune pe FCSB, potrivit gsp.ro. Gică Popescu a avut o reacție ironică la inițiativa șefilor LPF.

„În primul și în primul rând, nu schimbi regulile unui joc în timpul jocului. Așa ceva nu e normal. Putem discuta pe marginea acestei reguli, dacă e bună, dacă nu e bună, dar nu în timpul sezonului. În plus, din ceea ce știu eu, pandemia încă nu s-a terminat în România, iar acest punct de regulament a fost introdus tocmai din cauza impactului pandemiei asupra fotbalului.

Dacă celor de la LPF le e teamă că acest meci cu FCSB nu se joacă, atunci îi anunț să stea liniștiți, fiindcă n-au de ce să-și facă griji. Cel puțin deocamdată, nu mai avem și alte cazuri de Covid. Doamne Ferește să mai apară și alți jucători infectați până joi. Repet ce am spus, dacă cei de la LPF stau cu frică, gândindu-se, că acest meci nu se joacă, atunci îi liniștesc eu și îi anunț că se va juca”, a spus Gică Popescu, potrivit sursei citate.

Edi Iordănescu: „Sunt sigur că Farul caută performanța pe teren!”

Antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu, e sigur că echipa lui Gică Hagi și a lui Gică Popescu n-ar apela la mijloace „neortodoxe” ca să câștige meciul.

Reclamă

„Doar dacă se doreşte asta, dar la cum îi cunosc eu pe Gică Hagi şi Gică Popescu, ştiu că ei caută fotbalul, performanţa. Va fi un joc greu pentru noi, trebuie să arătăm din nou caracter. Nu depinde de mine, dar hai să adăugăm ceva. Nu cred că e foarte fair-play cum e construită regula asta. E un lucru pe care e imposibil să-l controlezi. Nu pot decât să spun că poate ar trebui revizuită această regulă”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului FCSB – FC Argeș 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și