Închide meniul

Motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu ar fi primită pe Ghencea: „Le e frică”. Cei de la FCSB vin cu acuzaţii grave

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 10:02

Reclamă
Motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu ar fi primită pe Ghencea: „Le e frică. Cei de la FCSB vin cu acuzaţii grave

Gigi Becali, mesaj categoric de la vedetele lui FCSB

Hepta

FCSB este în exil. Din cauza faptului că s-a închis Arena Naţională şi pentru că nu are acces în Ghencea, vicecampioana a jucat ultimele două partide din campionat la Buzău. Totuşi, cei de la FCSB nu renunţă la gândul de a reveni în Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Motivul pentru care echipa lui Gigi Becali nu ar fi primită pe Ghencea

Războiul dintre Armată şi cei de la FCSB este departe de a se încheia. Acum, avocatul Virgil Boglea, celo care este și unul dintre conducătorii celor de la Asociația ”Salvați Steaua” vine cu noi amănunte legate de acest conflict.

”Refuzul de data trecută nu ne oprește. Clubul va face o nouă solicitare de a juca pe Ghencea, ține de ei treaba asta. În schimb, noi putem face un alt demers. Ne gândim să facem o cerere oficială în care să ni se comunice un calendar al competițiilor care se derulează pe Stadionul Steaua. Este o informație de interes public, nu putem fi refuzați”, a spus Boglea, conform digisport.ro.

Acesta nu se opreşte aici. Spune că ar putea depune o plângere penală împotriva celor de la MapN. ”Asociația Suporterilor poate depune plângere penală împotriva celor de la MapN. Pentru că Ministerul este administratorul stadionului. CSA Steaua evoluează acolo gratuit, fiind beneficiar al celor de la MapN.

În altă ordine de idei, vrem să știm și noi câte bilete au vândut până acum și câți bani s-au obținut. Spre exemplu, la primul meci oficial au avut multe invitații, inclusiv la peluză. Vă dați seama că avem și noi sursele noastre, știm ce spunem”, a adăugat Boglea, conform sursei citate.

Reclamă

Avocatul FCSB, atac la adresa celor de la CSA Steaua

Virgil Boglea spune că ştie adevăratul motiv pentru care celor de la FCSB nu le este permis accesul pe noul stadion Ghencea. ”Haideți să vă spun de ce nu suntem lăsați în Ghencea. Le este frică să ne lase pe noi să jucăm acolo. Pentru că vom avea mai mulți suporteri”, a încheiat Boglea.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și