Închide meniul

Antrenorul Atalantei, exasperat de magicianul Cristiano Ronaldo! Ce i-a spus la finalul partidei din Ligă: „Ştii cum se zice în Italia”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 15:40

Reclamă
Antrenorul Atalantei, exasperat de magicianul Cristiano Ronaldo! Ce i-a spus la finalul partidei din Ligă: „Ştii cum se zice în Italia

Cristiano Ronaldo se va stabili]n Anglia

Profimedia

Cristiano Ronaldo se bate cu recordurile în Liga Campionilor. A marcat în fiecare meci din acest sezon din grupe, iar în ultima partidă, cu Atalanta, a reuşit o dublă. De fapt, italienii par să fie victimele perfecte pentru lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Atalantei, exasperat de magicianul Cristiano Ronaldo

La finalul partidei, Gian Piero Gasperini, şi-a permis şi o glumă cu portughezul Cristiano Ronaldo. Tehnicianul a dezvăluit ce i-a spus la ureche fotbalistului de la United.

„La finalul meciului, am vorbit cu Ronaldo. E un jucător incredibil, mă amuză că unii îl văd un jucător problemă. Aș vrea și eu să fi avut așa probleme la echipele pe care le-am antrenat. Jumătate din ocaziile pe care le are le transformă în gol, e absolut fantastic ce reușește. Mi-a făcut plăcere să vorbesc cu el, la final i-am zis: „Știi cum se zice în Italia, nu: Du-te naibii!”, a explicat, râzând, Gasperini, conform sport.sky.it.

Cristiano Ronaldo, dublă de senzaţie

A fost 2-2 în Atalanta – Manchester United. Cristiano Ronaldo a reușit ambele goluri ale oaspeților. Ultimul, în prelungirile partidei. Gian Piero Gasperini îl cunoaște foarte bine pe lusitan din perioada Juventus.

„A fost o seară fantastică şi, fără acel gol din primul minut al prelungirilor, ar fi fost şi mai bine. Am crezut cu adevărat în victorie, am controlat jocul şi chiar nu ne-a lipsit mare lucru. Însă este Liga Campionilor, a mai fost şi un jucător extraordinar, Cristiano Ronaldo, iar asta a determinat rezultatul. Trebuie să fim foarte mândri de ceea ce am făcut, atât în seara asta, cât şi în meciul tur de pe Old Trafford. Mai sunt şanse ca calificare şi depindem doar de noi”, a declarat Gian Piero Gasperini.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” 20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională Vezi toate știrile
Citește și