Închide meniul

Cristiano Ronaldo uimeşte după o nouă seară magică în Liga Campionilor: „Am avut noroc”. Cuvinte uriaşe la adresa Atalantei

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 8:15

Cristiano Ronaldo uimeşte după o nouă seară magică în Liga Campionilor: „Am avut noroc. Cuvinte uriaşe la adresa Atalantei

Cristiano Ronaldo se va stabili]n Anglia

Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru Manchester United în Liga Campionilor, iar cei de la Atalanta nu îl vor uita prea curând. A marcat o dublă de poveste în Italia, iar la final a recunoscut. Spune că United a fost norocoasă că a reuşit să scoată un punct în Italia. Mai mult, i-a lăudat pe italieni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo uimeşte după o nouă seară magică în Liga Campionilor

„Începutul a fost tare dificil. Știam că Atalanta pune multă presiune. Au un antrenor fantastic. Când jucam la Juventus, am simțit pe propria piele cât de dificil e contra lor. Am avut și o doză de noroc, dar așa e în fotbal. Trebuie să ne îmbunătățim, avem jucători diferiți, sistem diferit, trebuie să ne adaptăm unul cu celălalt, dar va dura timp. avem timp să ne îmbunătățim și să fim mai buni”, a declarat Cristiano Ronaldo.

United a fost salvată de Cristiano Ronaldo

Manchester United a fost salvată din nou de Cristiano Ronaldo. Portughezul a egalat de două ori pentru englezi în Italia. Atalanta a deschis repede scorul, în minutul 12, după gafa lui De Gea. Primul gol al lui Ronaldo s-a marcat după o fază spectaculoasă, cu CR7 şi Bruno Fernandez în prim plan.

Atalanta a mai preluat conducerea o dată, dar a fost îngenuncheată în prelungiri, după un voleu imparabil din marginea careului al aceluiaşi Cristiano Ronaldo. United e lider grupa F, cu 7 puncte după 4 meciuri, la egalitate cu Villareal.

Cristiano Ronaldo este o adevărată mașinărie de goluri în UEFA Champions League. Superstarul lusitan a adus egalarea de două ori pentru englezi la Bergamo, în Manchester United – Atalanta și a ajuns la cota 127 pentru gruparea de pe Old Trafford, în toate competițiile. În urma „dublei” de senzație, Cristiano Ronaldo (36 ani și 270 de zile) a devenit cel mai bătrân jucător care marchează cel puțin două goluri într-o competiție europeană pentru Manchester United.

Reclamă

Mai mult, CR7 a marcat în al patrulea meci consecutiv în UCL și este primul jucător de la marele Ruud van Nistelrooy încoace care reușeșe această performanță. În 2003, olandezul reușea să puncteze în 9 meciuri consecutive în Champions League pentru „diavoli”. De asemenea, în urma reușitelor din această seară, Cristiano Ronaldo a depăşit numărul de goluri pe care Ole Gunnar Solskjaer, actualul său antrenor, l-a avut la Manchester United.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și