Închide meniul

Farul – FCSB | Edi Iordănescu a scăpat de griji. Cum ar putea arăta primul 11 al vicecampioanei. Avertismentul antrenorului roș-albaștrilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 9:46

Reclamă
Farul – FCSB | Edi Iordănescu a scăpat de griji. Cum ar putea arăta primul 11 al vicecampioanei. Avertismentul antrenorului roș-albaștrilor

Critici dure după Farul - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Confruntarea a fost amânată după ce FCSB nu a putut trece 13 jucători pe foaia de joc. A ieșit un scandal uriaș, iar rivalele din campionat au arătat cu degetul spre echipa lui Gigi Becali și LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum ar putea arăta echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul

Din informațiile AS.ro, aceasta va fi echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul. Edi Iordănescu are motive de bucurie înaintea duelului cu Gică Hagi și se poate baza pe toate starurile.

FCSB: Andrei Vlad – Valentin Crețu, Iulian Cristea, Paulo Vinicius, Risto Radunovic – Adrian Șut – Darius Olaru, Florin Tănase – Constantin Budescu, Claudiu Keșeru, Octavian Popescu

Ne așteptăm la un meci dificil, clar, pentru că întâlnim formația pe care eu o apreciez foarte mult. E o echipă cu o filosofie bine definită și pentru mine asta înseamnă identitate. E o echipă care încearcă un fotbal bazat pe o circulație bună și prelungită a mingii din care încearcă să creeze foarte multe situații de poartă. Ne așteptăm la un joc foarte dificil„, a reacționat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Antrenorul vicecampioanei avertizează totuși că mai e nevoie de timp până când jucătorii săi vor fi în cea mai bună formă. Cei care au fost infectați cu Covid-19  încă se resimt.

Reclamă

Sunt jucători care au avut probleme. Linia graniței în procesul nostru de pregațire nu este fixă, o împing atât cât trebuie. De data asta trebuie să mă adaptez mai mult decât niciodată la starea echipei. Trebuie să avem răbdare cu ei, să-i luăm încet încet. Sunt jucători care încă resimt diverse probleme.

În ciuda condițiior fantastice pe care le avem aici, nu te joci cu sănătatea. Trebuie să avem răbdare. Mie îmi place să ne modelăm viața și activitatea după cum credem că este bine și după cum cred eu că este bine. Trebuie să mai luăm și decizii dure, să fii implicat total la antrenament și să pun presiune pe ei. Dar totul se raportează acum la starea lor de sănătate„, a precizat Edi Iordănescu.

FCSB este în căutarea celei de-a șaptea victorii consecutive în Liga 1. Cu un nou succes, s-ar apropia la șase puncte de CFR Cluj. Farul are nevoie de trei puncte pentru a urca pe loc de play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și