Închide meniul

Farul – FCSB | Edi Iordănescu a scăpat de griji. Cum ar putea arăta primul 11 al vicecampioanei. Avertismentul antrenorului roș-albaștrilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 9:46

Farul – FCSB | Edi Iordănescu a scăpat de griji. Cum ar putea arăta primul 11 al vicecampioanei. Avertismentul antrenorului roș-albaștrilor

Critici dure după Farul - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Confruntarea a fost amânată după ce FCSB nu a putut trece 13 jucători pe foaia de joc. A ieșit un scandal uriaș, iar rivalele din campionat au arătat cu degetul spre echipa lui Gigi Becali și LPF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum ar putea arăta echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul

Din informațiile AS.ro, aceasta va fi echipa de start a lui FCSB în meciul cu Farul. Edi Iordănescu are motive de bucurie înaintea duelului cu Gică Hagi și se poate baza pe toate starurile.

FCSB: Andrei Vlad – Valentin Crețu, Iulian Cristea, Paulo Vinicius, Risto Radunovic – Adrian Șut – Darius Olaru, Florin Tănase – Constantin Budescu, Claudiu Keșeru, Octavian Popescu

Ne așteptăm la un meci dificil, clar, pentru că întâlnim formația pe care eu o apreciez foarte mult. E o echipă cu o filosofie bine definită și pentru mine asta înseamnă identitate. E o echipă care încearcă un fotbal bazat pe o circulație bună și prelungită a mingii din care încearcă să creeze foarte multe situații de poartă. Ne așteptăm la un joc foarte dificil„, a reacționat Edi Iordănescu la conferința de presă.

Citește și:

Antrenorul vicecampioanei avertizează totuși că mai e nevoie de timp până când jucătorii săi vor fi în cea mai bună formă. Cei care au fost infectați cu Covid-19  încă se resimt.

Reclamă

Sunt jucători care au avut probleme. Linia graniței în procesul nostru de pregațire nu este fixă, o împing atât cât trebuie. De data asta trebuie să mă adaptez mai mult decât niciodată la starea echipei. Trebuie să avem răbdare cu ei, să-i luăm încet încet. Sunt jucători care încă resimt diverse probleme.

În ciuda condițiior fantastice pe care le avem aici, nu te joci cu sănătatea. Trebuie să avem răbdare. Mie îmi place să ne modelăm viața și activitatea după cum credem că este bine și după cum cred eu că este bine. Trebuie să mai luăm și decizii dure, să fii implicat total la antrenament și să pun presiune pe ei. Dar totul se raportează acum la starea lor de sănătate„, a precizat Edi Iordănescu.

FCSB este în căutarea celei de-a șaptea victorii consecutive în Liga 1. Cu un nou succes, s-ar apropia la șase puncte de CFR Cluj. Farul are nevoie de trei puncte pentru a urca pe loc de play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Farul – FCSB, 20:30, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Cum ar putea arăta primul 11 al lui Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și