Închide meniul

„Nu te joci cu sănătatea!” Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul de la FCSB. Covid-19 a făcut ravagii la clubul lui Gigi Becali. „Sunt jucători care încă resimt probleme!”

Alexandru Ivan Publicat: 3 noiembrie 2021, 16:28

„Nu te joci cu sănătatea! Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul de la FCSB. Covid-19 a făcut ravagii la clubul lui Gigi Becali. „Sunt jucători care încă resimt probleme!

Mihai Stoica, replică pentru Edi Iordănescu

Hepta

  • Edi Iordănescu, dezvăluiri despre calvarul de la FCSB
  • Covid-19 a făcut ravagii la clubul lui Gigi Becali

Din cauza focarului de Covid-19 FCSB și-a amânat un meci de Liga 1, cu Farul Constanța, iar altul l-a pierdut la masa verde, în Cupa României, cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: „Nu te joci cu sănătatea!”

FCSB a câștigat primul meci după ce a ieșit din carantină, scor 2-1 cu FC Argeș, dar Edi Iordănescu este în continuare îngrijorat de starea de sănătate a jucătorilor lui.

Tot trebuie să ne adaptăm la scara lor. Sunt jucători care au avut probleme. Linia graniței în procesul nostru de pregațire nu este fixă, o împing atât cât trebuie. De data asta trebuie să mă adaptez mai mult decât niciodată la starea echipei. Trebuie să avem răbdare cu ei, să-i luăm încet încet. Sunt jucători care încă resimt diverse probleme.

Reclamă

În ciuda condițiior fantastice pe care le avem aici, nu te joci cu sănătatea. Trebuie să avem răbdare. Mie îmi place să ne modelăm viața și activitatea după cum credem că este bine și după cum cred eu că este bine. Trebuie să mai luăm și decizii dure, să fii implicat total la antrenament și să pun presiune pe ei. Dar totul se raportează acum la starea lor de sănătate„, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul, care va avea loc joi, 4 noiembrie.

Cei de la Farul au fost extrem de nemulţumiţi de decizia de amânare a partidei pentru că printre jucătorii indisponibili din lotul roş-albaştrilor erau şi mulţi accidentaţi, nu doar jucători cu COVID.

Reclamă

Gică Popescu a atacat decizia de amânare

Gică Popescu spune că va respecta decizia Ligii, dar nu este de acord cu ea. Mai mult, acesta reclamă un precedent din sezonul trecut, când echipei sale nu i s-a amânat un meci din aceleaşi cauze.

„V-am spus și în cursul zilei de ieri că indiferent care vă fi decizia Ligii, vă fi respectată de clubul nostru. Noi ne-am fi așteptat că decizia să fie aceea de a juca, pentru că o situație asemănătoare, de fapt identică, am avut-o și noi la Iași anul trecut, jucătorii erau accidentați sau infectați cu COVID, dar am jucat. Înaintea meciului am solicitat și noi amânarea, pe motive identice cu cele pe care le-a invocat FCSB.

Anul trecut nu s-a putut, anul ăsta se poate. Eu am sperat că decizia să se ia pe bază de regulament, nu există un articol care să permită unei echipe care are accidentări multe să amâne meciul, dar aceasta este decizia Ligii și noi o vom respecta.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai vorbesc de explicații, era normal să dea o explicație. Repet, nu există nicio parte de regulament pentru decizia pe care au luat-o. Dar, asta e decizia, ne vom subordona ei. Nu am luat nicio decizie, dar puțin probabil că o vom ataca. Nu e problemă, sunt convins că Gică avea un plan pe care îl va pune în practică începând de astăzi”, a explicat Popescu, conform digisport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti
Echipa naţională • 27 mart., 22:17
Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”