Închide meniul
UPDATE

Situație explozivă la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Flavius Stoican. Adrian Mititelu a rămas și fără antrenorul interimar. „Așa ar fi normal!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 15:20

Reclamă
Situație explozivă la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Flavius Stoican. Adrian Mititelu a rămas și fără antrenorul interimar. „Așa ar fi normal!

Adrian Mitelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr., în timpul unui meci / Hepta

Update: Din informațiile AS.ro, Bobi Verdeș s-a decis și a plecat de la FC U Craiova 1948. Nu și-a dorit să stea pe banca echipei la meciul cu Sepsi, după ce Flavius Stoican a fost demis. În condițiile date, Adrian Mititelu Jr. trebuie să aducă de urgență un antrenor. Mai are 48 de ore la dispoziție!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii grupării din Bănie au anunțat că interimatul va fi fi asigurat de Bobi Verdeș. Totuși, acesta anunță că ia în calcul să mece până la duelul cu gruparea din Sfântu Gheorghe. Este o lovitură importantă pentru conducătorii nou-promovatei, care rămân fără soluții.

Bobi Verdeș nu vrea să mai stea la FC U Craiova 1948

Nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă voi fi pe bancă la meciul cu Sepsi. Voi purta o discuție cu conducerea clubului azi (n.r. Joi). Am venit cu Flavius Stoican și normal ar fi să plec odată cu el. Vom vedea ce decizie vom lua”, a declarat Bobi Verdeș pentru prosport.ro.

Președintele clubului a anunțat, ieri, că pentru moment nu se poartă discuții cu niciun antrenor. Ar putea fi nevoit să se grăbească. Eugen Neagoe așteaptă un telefon pentru a-l înlocui pe Stoican.

Suntem într-o fază de interimat pentru meciul cu Sepsi, deocamdată nu avem nicio variantă de antrenor. Vom vedea ce urmează, cine va conduce echipa. Eugen Neagoe este o variantă, dar mai sunt și alți 3-4. Nu este vorba de antrenori străini„, a precizat Marcel Pușcaș.

Reclamă

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Flavius Stoican s-a despărţit de FC U Craiova 1948, pe cale amiabilă, şi a lăsat să se înţeleagă că a plecat, după doar o lună, din cauza diferenţelor de opinii între el şi conducerea clubului.

Despărţirile sunt ceva nornal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărţit amiabil, am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulţumesc domnului Mititelu. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie.

Eu vorbesc despre mine, fotbalul e viaţa mea, e aerul meu. Sunt foarte atent la toate detaliile, ceea ce priveşte lotul de jucători. Sunt egali jucătorii, iau deciziile corecte cu fotbalul. Nu vreau să intru în amânunte. Vreau să plec cu fruntea sus.

Reclamă 4 / 0/3

Am rămas în relaţii foarte bune, de-aia le-am şi mulţumit. Putem avea opinii diferite. Eu am venit cu tot sufletul. Nu regret nimic. Nu îmi pare rău de deciziile pe care le iau. Nu am discutat în ultima perioadă cu Adrian Mititelu. Mi s-a transmis să încheiem pe cale amiabilă şi asta am făcut”, a spus Stoican, pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și