Închide meniul
UPDATE

Situație explozivă la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Flavius Stoican. Adrian Mititelu a rămas și fără antrenorul interimar. „Așa ar fi normal!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 noiembrie 2021, 15:20

Situație explozivă la FC U Craiova 1948 după demiterea lui Flavius Stoican. Adrian Mititelu a rămas și fără antrenorul interimar. „Așa ar fi normal!

Adrian Mitelu Jr a făcut praf un jucător de la FCU Craiova

Adrian Mititelu Jr., în timpul unui meci / Hepta

Update: Din informațiile AS.ro, Bobi Verdeș s-a decis și a plecat de la FC U Craiova 1948. Nu și-a dorit să stea pe banca echipei la meciul cu Sepsi, după ce Flavius Stoican a fost demis. În condițiile date, Adrian Mititelu Jr. trebuie să aducă de urgență un antrenor. Mai are 48 de ore la dispoziție!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducătorii grupării din Bănie au anunțat că interimatul va fi fi asigurat de Bobi Verdeș. Totuși, acesta anunță că ia în calcul să mece până la duelul cu gruparea din Sfântu Gheorghe. Este o lovitură importantă pentru conducătorii nou-promovatei, care rămân fără soluții.

Bobi Verdeș nu vrea să mai stea la FC U Craiova 1948

Nu știu ce se va întâmpla. Nu știu dacă voi fi pe bancă la meciul cu Sepsi. Voi purta o discuție cu conducerea clubului azi (n.r. Joi). Am venit cu Flavius Stoican și normal ar fi să plec odată cu el. Vom vedea ce decizie vom lua”, a declarat Bobi Verdeș pentru prosport.ro.

Președintele clubului a anunțat, ieri, că pentru moment nu se poartă discuții cu niciun antrenor. Ar putea fi nevoit să se grăbească. Eugen Neagoe așteaptă un telefon pentru a-l înlocui pe Stoican.

Suntem într-o fază de interimat pentru meciul cu Sepsi, deocamdată nu avem nicio variantă de antrenor. Vom vedea ce urmează, cine va conduce echipa. Eugen Neagoe este o variantă, dar mai sunt și alți 3-4. Nu este vorba de antrenori străini„, a precizat Marcel Pușcaș.

Reclamă

Prima reacţie a lui Flavius Stoican după ce s-a despărţit de FC U Craiova 1948

Flavius Stoican s-a despărţit de FC U Craiova 1948, pe cale amiabilă, şi a lăsat să se înţeleagă că a plecat, după doar o lună, din cauza diferenţelor de opinii între el şi conducerea clubului.

Despărţirile sunt ceva nornal, noi societatea, ne hrănim cu dramatism. M-am despărţit amiabil, am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulţumesc domnului Mititelu. Am venit, am muncit, am vrut să construiesc din mers, dar atât s-a putut. Restul e istorie.

Eu vorbesc despre mine, fotbalul e viaţa mea, e aerul meu. Sunt foarte atent la toate detaliile, ceea ce priveşte lotul de jucători. Sunt egali jucătorii, iau deciziile corecte cu fotbalul. Nu vreau să intru în amânunte. Vreau să plec cu fruntea sus.

Reclamă 4 / 0/3

Am rămas în relaţii foarte bune, de-aia le-am şi mulţumit. Putem avea opinii diferite. Eu am venit cu tot sufletul. Nu regret nimic. Nu îmi pare rău de deciziile pe care le iau. Nu am discutat în ultima perioadă cu Adrian Mititelu. Mi s-a transmis să încheiem pe cale amiabilă şi asta am făcut”, a spus Stoican, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Flavius Stoican a fost demis de Adrian Mititelu
  • FC U Craiova 1948 a rămas și fără antrenorul interimar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și