Închide meniul

Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională: „E normal să se mai gândească”. Federaţia îl vrea, în continuare, selecţioner

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 noiembrie 2021, 17:20

Reclamă
Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională: „E normal să se mai gândească. Federaţia îl vrea, în continuare, selecţioner

Condiţia ca Rădoi să rămână la naţională

Profimediaimages

Florin Bratu, selecţionerul României U21, e convins că Mirel Rădoi poate fi înduplecat să rămână la echipa naţională şi să semneze un nou contract cu Federaţia. Bratu ştie ce îl poate convinge pe selecţioner să facă acest pas. 6 puncte în ultimele două meciuri din preliminarii, cu Islanda şi Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională

Asta deşi Mirel Rădoi a spus la finalul meciului cu Armenia că nimic nu-l mai poate face să îşi schimbe decizia. ”Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel (n.red. Rădoi) este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională.

Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a declarat Florin Bratu, conform digisport.ro.

Răzvan Burleanu a anunţat public că îl vrea pe Mirel Rădoi

Mai mult, şi şeful FRF, Răzvan Burleanu a anunţat public faptul că îl vrea în continuare pe Mirel Rădoi. A spus acest lucru la finalul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de miercuri.

”Au existat mai multe întâlniri, la care am participat eu, directorul tehnic și selecționerul. De data aceasta, s-a discutat și prelungirea contractului cu Mirel Rădoi. În toată această relație, începută în 2018, a existat respect și încredere.

Reclamă

Concluzia acestor întâlniri este că vom lua o decizie, împreună, după aceste două meciuri, care sunt extrem de importante pentru noi. După aceste meciuri, vom anunța decizia. În momentul de față, toate variantele sunt pe masă”, a declarat Răzvan Burleanu.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și