Închide meniul

Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională: „E normal să se mai gândească”. Federaţia îl vrea, în continuare, selecţioner

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 noiembrie 2021, 17:20

Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională: „E normal să se mai gândească. Federaţia îl vrea, în continuare, selecţioner

Condiţia ca Rădoi să rămână la naţională

Profimediaimages

Florin Bratu, selecţionerul României U21, e convins că Mirel Rădoi poate fi înduplecat să rămână la echipa naţională şi să semneze un nou contract cu Federaţia. Bratu ştie ce îl poate convinge pe selecţioner să facă acest pas. 6 puncte în ultimele două meciuri din preliminarii, cu Islanda şi Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Condiţia ca Mirel Rădoi să rămână la echipa naţională

Asta deşi Mirel Rădoi a spus la finalul meciului cu Armenia că nimic nu-l mai poate face să îşi schimbe decizia. ”Sunt lucruri pe care le spui la nervi, la frustrare. Și Mirel (n.red. Rădoi) este om. Are trăirile lui. Din punct de vedere emoțional, a fost destul de implicat. E normal să se mai gândească. Cred că dacă vom obține două rezultate pozitive, lucrurile se vor întoarce și Mirel va rămâne la echipa națională.

Este un antrenor apreciat, pregătit, cu metode noi, foarte îndrăgit de jucători. Și FRF își dorește continuitate. Am văzut că și președintele Burleanu a spus acest lucru. Asta îmi doresc și eu”, a declarat Florin Bratu, conform digisport.ro.

Citește și:

Răzvan Burleanu a anunţat public că îl vrea pe Mirel Rădoi

Mai mult, şi şeful FRF, Răzvan Burleanu a anunţat public faptul că îl vrea în continuare pe Mirel Rădoi. A spus acest lucru la finalul ședinței Comitetului Executiv al Federației Române de miercuri.

”Au existat mai multe întâlniri, la care am participat eu, directorul tehnic și selecționerul. De data aceasta, s-a discutat și prelungirea contractului cu Mirel Rădoi. În toată această relație, începută în 2018, a existat respect și încredere.

Reclamă

Concluzia acestor întâlniri este că vom lua o decizie, împreună, după aceste două meciuri, care sunt extrem de importante pentru noi. După aceste meciuri, vom anunța decizia. În momentul de față, toate variantele sunt pe masă”, a declarat Răzvan Burleanu.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și