Închide meniul

Problemele continuă pentru Lionel Messi! Superstarul argentinian nu va juca nici în Bordeaux – PSG. Anunțul făcut de Mauricio Pochettino + Ultimele detalii despre Sergio Ramos

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 17:34

Reclamă
Problemele continuă pentru Lionel Messi! Superstarul argentinian nu va juca nici în Bordeaux – PSG. Anunțul făcut de Mauricio Pochettino + Ultimele detalii despre Sergio Ramos

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Lionel Messi nu va juca nici în Bordeaux – PSG

Paris Saint-Germain nu se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi nici la meciul cu Girondins Bordeaux, după ce a absentat şi la partida cu RB Leipzig, scor 2-2, din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul argentinian are probleme la genunchi şi nu a fost convocat pentru meciul de sâmbătă. În schimb, acesta va merge la naţionala Argentinei.

„Vom vedea dacă va putea fi disponibil pentru meciurile Argentinei. Este o regulă ca jucătorii să onoreze convocările. În plus, stagiul corespunde cu data posibilei sale reveniri”, a declarat antrenorul Mauricio Pochettino, citat de news.ro.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul spaniol de 35 de ani Sergio Ramos, acesta se va antrena începând de săptămâna viitoare, în timpul pauzei prilejuită de meciurile echipelor naţionale.

Lionel Messi, din nou pe drumuri. Conducătorii lui PSG nu au avut de ales

Perioadă extrem de complicată pentru Lionel Messi. Atacantul de 34 de ani a ratat meciul Leipzig – PSG, scor 2-2, din grupa A a UEFA Champions League.

Reclamă
Reclamă 4

Argentinianul a avut probleme medicale și nu și-a putut ajuta echipa. Resimtă dureri încă din luna septembrie, când a fost faultat dur în partida naționelei „pumelor” cu Venezuela.

Totuși, Messi va pleca la echipa națională, anunță mundodeportivo.com. Chiar dacă nu și-au dorit să îl lase să plece, șefii lui PSG s-au lăsat înduplecați. I-au dat undă verde lui Leo să accepte convocarea.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce directorul sportiv al lui PSG s-a plâns de desele drumuri pe care le-a făcut fostul căpitan al Barcelonei. Aceasta ar fi fost principala cauză pentru care încă nu a dat randamentul scontat în Ligue 1, acolo unde nu a înscris niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:50

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 0-0. Prelungiri în duelul din finala barajului pentru Conference League

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

21:37

FotoDaniel Popa, întrebat direct dacă vine la FCSB! Răspunsul imediat pe care l-a dat cu soţia lângă el

21:15

LIVE VIDEOElveția – Cehia e ACUM în AntenaPLAY. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei. Suedia a câştigat finala mică

21:09

Corvinul, la un pas să fie cap de serie în Europa League! Posibilele adversare din primul tur preliminar

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și