Închide meniul

Problemele continuă pentru Lionel Messi! Superstarul argentinian nu va juca nici în Bordeaux – PSG. Anunțul făcut de Mauricio Pochettino + Ultimele detalii despre Sergio Ramos

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 17:34

Problemele continuă pentru Lionel Messi! Superstarul argentinian nu va juca nici în Bordeaux – PSG. Anunțul făcut de Mauricio Pochettino + Ultimele detalii despre Sergio Ramos

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Lionel Messi nu va juca nici în Bordeaux – PSG

Paris Saint-Germain nu se va putea baza pe serviciile lui Lionel Messi nici la meciul cu Girondins Bordeaux, după ce a absentat şi la partida cu RB Leipzig, scor 2-2, din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Superstarul argentinian are probleme la genunchi şi nu a fost convocat pentru meciul de sâmbătă. În schimb, acesta va merge la naţionala Argentinei.

„Vom vedea dacă va putea fi disponibil pentru meciurile Argentinei. Este o regulă ca jucătorii să onoreze convocările. În plus, stagiul corespunde cu data posibilei sale reveniri”, a declarat antrenorul Mauricio Pochettino, citat de news.ro.

În ceea ce-l priveşte pe fundaşul spaniol de 35 de ani Sergio Ramos, acesta se va antrena începând de săptămâna viitoare, în timpul pauzei prilejuită de meciurile echipelor naţionale.

Lionel Messi, din nou pe drumuri. Conducătorii lui PSG nu au avut de ales

Perioadă extrem de complicată pentru Lionel Messi. Atacantul de 34 de ani a ratat meciul Leipzig – PSG, scor 2-2, din grupa A a UEFA Champions League.

Reclamă

Argentinianul a avut probleme medicale și nu și-a putut ajuta echipa. Resimtă dureri încă din luna septembrie, când a fost faultat dur în partida naționelei „pumelor” cu Venezuela.

Totuși, Messi va pleca la echipa națională, anunță mundodeportivo.com. Chiar dacă nu și-au dorit să îl lase să plece, șefii lui PSG s-au lăsat înduplecați. I-au dat undă verde lui Leo să accepte convocarea.

Decizia a fost luată la scurt timp după ce directorul sportiv al lui PSG s-a plâns de desele drumuri pe care le-a făcut fostul căpitan al Barcelonei. Aceasta ar fi fost principala cauză pentru care încă nu a dat randamentul scontat în Ligue 1, acolo unde nu a înscris niciun gol și nu a oferit nicio pasă decisivă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și