Închide meniul
VIDEO

Jose Mourinho, un car de nervi! S-a luat la ceartă în direct după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2: ”Nu ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 noiembrie 2021, 21:08

Reclamă
Jose Mourinho, un car de nervi! S-a luat la ceartă în direct după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2: ”Nu ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”

Jose Mourinho, un car de nervi după AS Roma v Bodo Glimt 2-2

Profimedia

Jose Mourinho, un car de nervi după AS Roma – Bodo/Glimt 2-2

După umilința din tur, scor 1-6, AS Roma a obținut doar o remiză cu norvegienii de la Bodo/Glimt, scor 2-2. La final, Jose Mourinho a fost un car de nervi. ”The Special One” a pus tunurile pe arbitraj, dar și pe reporter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Arbitrul trebuie să explice. Numai că ei nu vorbesc”, a răbufnit Mourinho. ”Ai văzut meciul? Spune-mi tu, hai!”, a continuat antrenorul Romei. ”Nici la televizor nu ai văzut? Nu te-ai uitat după meci?”, s-a enervat iar experimentatul antrenor.

”Sunt o echipă bună şi au jucători buni. Au avut două şuturi şi au dat două goluri. Noi am avut două penalty-uri şi am mai avut 4 sau ocazii de a marca”, a concluzionat Jose Mourinho.

Jose Mourinho e „The money One” în Serie A

Jose Mourinho continuă să aibă priză la echipele mari şi să fie unul dintre cei mai plătiţi antrenori chiar dacă în ultimii ani nu a mai reuşit performanţe la echipele pe unde a fost. Presa din Italia a făcut public topul salariilor din Serie A. The Special One e lider la acest capitol, dar nu e singur.

Reclamă

Americanii de la Friedkin nu s-au uitat la bani când l-au angajat pe tehnicianul lusitan. Considerat un antrenor scump, Mourinho nu şi-a pierdut cota chiar dacă la ultimele echipe pe care le-a antrenat nu a reuşit nicio performanţă. Acum, s-a aflat salariul portughezului de la AS Roma. Mourinho încasează 7 milioane de euro pe sezon în capitala Italiei. E cel mai bine plătit antrenor din Serie A, alături de cel al lui Juventus, Max Allegri, anunţă calcioefinanza.it.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și