Închide meniul

Mircea Rednic a spus tot despre conflictul cu Deian Sorescu. Ce s-a întâmplat în vestiar. „Am ridicat tonul!”. Motivul pentru care l-a scos din lot. „Du-te la Istanbul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 12:56

Reclamă
Mircea Rednic a spus tot despre conflictul cu Deian Sorescu. Ce s-a întâmplat în vestiar. „Am ridicat tonul!. Motivul pentru care l-a scos din lot. „Du-te la Istanbul!

Mircea Rednic, nemulțumit de modul în care vor fi aplicate măsurile de relaxare

Hepta

După eșecul cu Gaz Metan Mediaș au apărut zvonuri că Rednic a fost aproape să se ia la bătaie cu Sorescu. Rednic neagă vehement! A recunoscut că a ridicat tonul la jucătorul său, la pauză, înainte să îl schimbe cu Moldoveanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, anunț despre ce s-a întâmplat între el și Deian Sorescu

Mi-aș fi dorit ca Sorescu să vină să clarifice situația. Ce s-a întâmplat la Mediaș… că ne-am repezit, că ne-am înjurat, că ne-am luat de gât. Deci eu am martori… echipa, staff-ul tehnic, staff-ul medical, că nu a fost nimic adevărat. A fost o discuție normală la 2-0 pentru adversar. Am ridicat tonul în momentul în care el, de la ce i-am reproșat tactic, a început să spună despre problemele lui personale, care nu au nicio legătură cu meciul, cu ce s-a întâmplat pe teren.

De asta am ridicat puțin vocea. I-am spus: ‘Dacă ai probleme, nu trebuia să intri. Decât să te plimbi pe teren… nu-i ok’. De asta l-am și scos la pauză. Dacă ai probleme, e clar că nu ești 100%. Asta a fost la Mediaș și nimic altceva. Dacă, după ce am ieșit din cabină, enervat fiind, s-o fi repezit la vreo ladă, sau la ceva pe acolo, treaba lui„, a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Deian Sorescu a fost scos din lot, pentru o zi, de Mircea Rednic. „Puriul” anunță că nu a fost vorba de o pedeapsă. A încercat să-l ajute pe jucătorul de 24 de ani să revină la forma pe care a avut-o în startul sezonului. Șase goluri a înscris Sorescu în această ediție de campionat.

Mircea Rednic, mesaj pentru Deian Sorescu: „Du-te la mare, la munte, sau la Istanbul!”

Săptămâna asta, după meciul cu Sepsi, l-am chemat împreună cu staff-ul tehnic. Nu am mai făcut discuție individuală cu el. Suntem vreo 6 în staff-ul tehnic. A spus că am avut o discuție bărbătească. Nu ai cum să ai o discuție bărbătească cu un om care stă cu capul în pământ. Și-a cerut scuze și atât. Nu a fost nicio discuție bărbătească. Și-a cerut scuze față de mine și apoi față de jucători.

Reclamă
Reclamă

I-am spus, în condiții de astea trebuie să-ți iei 2-3 zile libere, chiar și o săptămână, să îți iei pritena și să pleci la mare, la munte, la Istanbul, du-te! Atât a fost. I-am spus că nu e ca o pedeapsă. A doua zi a venit la antrenament și nu a venit singur, asta m-a deranjat„, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

„Câinii” sunt fără victorie în ultimele 11 meciuri din campionat. Ocupă penultimul loc în Liga 1, cu 8 puncte după 14 etape. Pentru Dinamo urmează un nou meci de „foc”, cu liderul CFR Cluj.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și