Închide meniul

Haosul continuă la Dinamo! Mircea Rednic l-a dat afară din lot pe Deian Sorescu. „Câinii” au rămas șocați!

Dragoș Vasile Publicat: 1 noiembrie 2021, 19:52

Reclamă
Haosul continuă la Dinamo! Mircea Rednic l-a dat afară din lot pe Deian Sorescu. „Câinii au rămas șocați!

Gigi Becali, anunț clar despre transferul lui Deian Sorescu

Profimedia

Mircea Rednic l-a dat afară din lot pe Deian Sorescu

Conflictul dintre Mircea Rednic și Deian Sorescu a ajuns la un alt nivel. După ce fostul căpitan al lui Dinamo a fost la un pas de bătaie cu antrenorul, „Puriul” a luat o decizie categorică: l-a exclus din lot pe fotbalist, anunță prosport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalisul curtat intens de Gigi Becali a aflat vestea chiar azi, când s-a prezentat la antrenamentul de la Săftica. Chiar magazionerul clubului a fost cel care l-a anunțat decizia luată de Mircea Rednic.

Deian Sorescu a fost exclus din lot pentru cel puțin o săptămână. Acesta nu a fost trimis nici la echipa secundă a lui Dinamo.

Mircea Rednic l-a luat din nou în vizor pe Deian Sorescu după Sepsi – Dinamo 4-1

Echipa lui Mircea Rednic a suferit o nouă umilință în Liga 1, iar Deian Sorescu, vedeta echipei, a fost atacată de antrenorul dinamovist.

„Sunt supărat, am revenit la 2-0. Am luat două goluri cu mare ușurință. La 2-1 am avut ocazie foarte mare și n-am înscris. Ideal era să egalăm până la pauză. La golul 4 am riscat, am făcut greșeli mari.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt jucători care anul trecut jucau în Liga 3. Uitați-vă ce bancă avem, am 6 jucători under 21. E greu când nu ai soluții. Asta a făcut diferența. O să încerc să-i integrez pe toți ca să am mai multă calitate.

Sorescu trebuie să se gândească. Felul de a nu te implica, doar să fii în teren, el are de pierdut. A pierdut echipa națională. Ar trebui să fie mult mai implicat. I-o zic ca un sfat. Dinamo nu stă în Sorescu și în nimeni. Pot să vină alți jucători la iarnă, a spus Mircea Rednic, după meci.

Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic

Conflictul dintre cei doi a început de mai mult timp. Deian Sorescu a fost la un pas de bătaie cu Mircea Rednic după înfrângere cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Reclamă

Sorescu nu a acceptat faptul că a fost înlocuit, iar „Puriul” și-a ieșit din minți din cauza atitudinii elevului său: „Tu cu mine vorbești așa? Ai grijă că poate nu mai joci deloc!”, a urlat tehnicianul, potrivit sursei citate.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

15:16

„Ne vor trata de sus şi o să-i bubuim” Ionel Ganea, reacţie savuroasă înaintea meciului României cu Olanda, din optimile EURO 202

15:10

„Îi arunc mănușa lui Edi!” Gigi Becali, provocare incredibilă pentru Edi Iordănescu: „Să vedem dacă esti mai tare antrenor!”

14:27

„Mie nunțile nu îmi plac. Care victorie?” Ladislau Boloni nu este impresionat de calificarea României în optimi la EURO 2024

14:01

Lance Stroll şi-a prelungit contractul cu Aston Martin! Anunţul oficial al echipei de Formula 1

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și