Închide meniul
Video

Simona Halep, pregătită de turneul de la Linz. Anunțul făcut, pe aeroport, de campioana noastră. Ce așteptări mai are în finalul acestui an!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 15:53

Reclamă

Simona Halep a plecat spre Austria, acolo unde va juca în turneul de la Linz

Profimediaimages

Simona nu a câștigat niciun trofeu în acest an. A fost aproape să spargă gheața la Cluj-Napoca, dar a pierdut finala cu Anett Kontaveit, scor 2-6, 3-6. Constănțeanca a avut din nou probleme medicale, dar anunță că și-a revenit și că este gata să își încânte fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, înainte de a lua startul la Linz: „Îmi doresc doar să joc bine!”

Sunt ok, m-am recuperat. N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece și sunt bine acum. Vreau meciuri, sper să câștig câteva meciuri ca să pot să intru din nou in ritm.

Îmi doresc doar să joc bine și să joc ca la Cluj, să ma bucur, pentru că până la urma este ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. Ultima dată am jucat în 2012, deci acum mulți ani. Mă bucur să merg din nou acolo, este o sală superbă și sper să joc bine„, a declarat Simona Halep la plecarea din România.

„Simo” a jucat finala la Transylvania Open 2021, dar chiar și așa a părăsit TOP 20 WTA. Nu i se mai întâmplase de opt ani așa ceva. Jucătoarea de 30 de ani ocupă acum locul 22 în clasamentul general.

Cred că sunt departe de TOP 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față, mă interesează să îmi revin la rimul meu și la nivelul pe care sunt convinsă acum că pot să îl ating din nu„, a precizat fostul lider WTA.

Reclamă

Halep nu a mai fost în afara TOP 20 mondial din 18 august 2013, când a ocupat locul 23 WTA.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și