Închide meniul
Video

Simona Halep, pregătită de turneul de la Linz. Anunțul făcut, pe aeroport, de campioana noastră. Ce așteptări mai are în finalul acestui an!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2021, 15:53

Simona Halep a plecat spre Austria, acolo unde va juca în turneul de la Linz

Profimediaimages

Simona nu a câștigat niciun trofeu în acest an. A fost aproape să spargă gheața la Cluj-Napoca, dar a pierdut finala cu Anett Kontaveit, scor 2-6, 3-6. Constănțeanca a avut din nou probleme medicale, dar anunță că și-a revenit și că este gata să își încânte fanii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep, înainte de a lua startul la Linz: „Îmi doresc doar să joc bine!”

Sunt ok, m-am recuperat. N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece și sunt bine acum. Vreau meciuri, sper să câștig câteva meciuri ca să pot să intru din nou in ritm.

Îmi doresc doar să joc bine și să joc ca la Cluj, să ma bucur, pentru că până la urma este ultimul turneu și nu am nicio așteptare majoră. Ultima dată am jucat în 2012, deci acum mulți ani. Mă bucur să merg din nou acolo, este o sală superbă și sper să joc bine„, a declarat Simona Halep la plecarea din România.

Citește și:

„Simo” a jucat finala la Transylvania Open 2021, dar chiar și așa a părăsit TOP 20 WTA. Nu i se mai întâmplase de opt ani așa ceva. Jucătoarea de 30 de ani ocupă acum locul 22 în clasamentul general.

Cred că sunt departe de TOP 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față, mă interesează să îmi revin la rimul meu și la nivelul pe care sunt convinsă acum că pot să îl ating din nu„, a precizat fostul lider WTA.

Reclamă

Halep nu a mai fost în afara TOP 20 mondial din 18 august 2013, când a ocupat locul 23 WTA.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și