Închide meniul

CS Mioveni – UTA Arad 0-0. Laszlo Balint și Alexandru Pelici au dat-o la pace

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 16:51 / Actualizat: 6 noiembrie 2021, 20:23

Reclamă
CS Mioveni – UTA Arad 0-0. Laszlo Balint și Alexandru Pelici au dat-o la pace

UTA Arad are un nou antrenor

Mediafax Foto / Ciprian Petcut

CS Mioveni – UTA Arad 0-0

Update: FINAL DE MECI! Cele două echipe s-au anihilat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: A început meciul!

CS Mioveni ocupă locul 14 în Liga 1, cu 12 puncte obținute după 13 etape. În ultima etapă, gruparea lui Alexandru Pelici a pierdut la scor duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-5.

De partea cealaltă, UTA Arad se află pe locul 7 în Liga 1, cu 23 de puncte obținute după 14 etape. În ultima etapă, ”Bătrâna Doamnă” a pierdut meciul cu Chindia Târgoviște, 0-2, deși a dominat clar partida.

Echipele de start pentru CS Mioveni – UTA Arad

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și