Închide meniul

„Este un campion, un sportiv de excepție!” Camelia Potec, cuvinte uriașe la adresa lui David Popovici după ce puștiul-minune al natației românești a devenit campion european

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 19:40

Reclamă
„Este un campion, un sportiv de excepție! Camelia Potec, cuvinte uriașe la adresa lui David Popovici după ce puștiul-minune al natației românești a devenit campion european

David Popovici a semnat cu Dinamo

Profimediaimages

Camelia Potec a recunoscut că a avut emoții uriașe în timpul finalei de la 200 de metri liber, probă în care David Popovici a cucerit medalia de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am trăit cu emoții foarte mari finala. Eu am ajuns de ieri în țară, așa că am urmărit finala pe laptop și cred că e mult mai greu decât să urmărești lucrurile de la fața locului. Dacă eram lângă bazin aș fi simțit încrederea lui David.

David este un sportiv de excepție, un campion în adevăratul sens al cuvântului. A demonstrat întotdeauna că atunci când își stabilește un obiectiv, este serios în ceea ce înseamnă pregătirea. E foarte sigur pe el înainte de probe, foarte calculat. Mă bucur că i-au ieșit toate lucrurile în această finală de 200 de metri liber, este pentru prima oară când participă la o asemenea competiție într-un bazin scurt.

A început cu o mică greșeală în proba de 400 de metri liber, dar a învățat mult din proba respectivă. A învățat cum să împingă în perete, cum să se răsucească. Mă bucur enorm că avem o generație care câștigă medalii pentru România”, a spus Camelia Potec pentru digisport.ro.

David Popovici a devenit campion european la natație

Performanță uriașă pentru natația românească! David Popovici a devenit campion european în proba de 200 metri liber. La doar 17 ani, Popovici a stabilit și un nou record național.

Reclamă

David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatul European de natație de la Kazan, în proba de 200 metri liber. Popovici a încheiat proba cu timpul 1:42.12, nou record naţional, potrivit CS Dinamo.

Pe locul doi s-a clasat olandezul Luc Kroon (1:42.20), iar pe trei a terminat tot un olandez, Stan Pijnenburg (1:42.51).

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și