Închide meniul

„Este un campion, un sportiv de excepție!” Camelia Potec, cuvinte uriașe la adresa lui David Popovici după ce puștiul-minune al natației românești a devenit campion european

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 19:40

„Este un campion, un sportiv de excepție! Camelia Potec, cuvinte uriașe la adresa lui David Popovici după ce puștiul-minune al natației românești a devenit campion european

David Popovici a semnat cu Dinamo

Profimediaimages

Camelia Potec a recunoscut că a avut emoții uriașe în timpul finalei de la 200 de metri liber, probă în care David Popovici a cucerit medalia de aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am trăit cu emoții foarte mari finala. Eu am ajuns de ieri în țară, așa că am urmărit finala pe laptop și cred că e mult mai greu decât să urmărești lucrurile de la fața locului. Dacă eram lângă bazin aș fi simțit încrederea lui David.

David este un sportiv de excepție, un campion în adevăratul sens al cuvântului. A demonstrat întotdeauna că atunci când își stabilește un obiectiv, este serios în ceea ce înseamnă pregătirea. E foarte sigur pe el înainte de probe, foarte calculat. Mă bucur că i-au ieșit toate lucrurile în această finală de 200 de metri liber, este pentru prima oară când participă la o asemenea competiție într-un bazin scurt.

A început cu o mică greșeală în proba de 400 de metri liber, dar a învățat mult din proba respectivă. A învățat cum să împingă în perete, cum să se răsucească. Mă bucur enorm că avem o generație care câștigă medalii pentru România”, a spus Camelia Potec pentru digisport.ro.

Citește și:

David Popovici a devenit campion european la natație

Performanță uriașă pentru natația românească! David Popovici a devenit campion european în proba de 200 metri liber. La doar 17 ani, Popovici a stabilit și un nou record național.

Reclamă

David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatul European de natație de la Kazan, în proba de 200 metri liber. Popovici a încheiat proba cu timpul 1:42.12, nou record naţional, potrivit CS Dinamo.

Pe locul doi s-a clasat olandezul Luc Kroon (1:42.20), iar pe trei a terminat tot un olandez, Stan Pijnenburg (1:42.51).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • David Popovici a devenit campion european
  • Reacția Cameliei Potec

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și