Închide meniul
NEWS ALERT

FABULOS! David Popovici a devenit campion european la 200 de metri liber! Performanță uriașă a înotătorului român

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 17:51 / Actualizat: 7 noiembrie 2021, 0:42

FABULOS! David Popovici a devenit campion european la 200 de metri liber! Performanță uriașă a înotătorului român

David Popovici a devenit campion european la 200 metri liber

Profimedia

David Popovici a devenit campion european

David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatul European de natație de la Kazan, în proba de 200 metri liber. Popovici a încheiat proba cu timpul 1:42.12, nou record naţional, potrivit CS Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VIDEO AICI – CURSA PERFECTĂ FĂCUTĂ DE DAVID POPOVICI

Pe locul doi s-a clasat olandezul Luc Kroon (1:42.20), iar pe trei a terminat tot un olandez, Stan Pijnenburg (1:42.51).

Citește și:

David Popovici putea să mai câștige o medalie la Europene

David Popovici a comis-o la Campionatul European 2021. La proba de 400 de metri liber, el a crezut că a câştigat seria după 14 din cele 16 bazine înotate.

Când şi-a dat seama de gafă, a revenit în bazin, dar a fost prea târziu. Neatenţia l-a privat pe cel considerat unul dintre cei mai buni înotători din generaţia lui de accederea în finală. Chiar dacă a terminat seria lui pe locul 2, nu a fost de ajuns să intre în primii 16 timpi, din toate seriile. El mai are totuşi două curse, la 100 şi 200 metri liber.

Reclamă

Cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua

Steaua a primit o lovitură grea de la Dinamo. David Popovici a semnat cu marea rivală, iar preşedintele dinamoviştilor a dezvăluit cum a reuşit transferul anului.

„Nu a fost un „furt”. Toate negocierile şi relaţiile contractuale au fost stabilite în afara relaţiilor contractuale cu Steaua, în luna septembrie. Istoria clubului Dinamo şi seriozitatea au fost determinante şi l-au convins pe David să facă pasul spre noi. Nu cred că l-am atras financiar. Sunt anumite limite, oricum este plafonat salariul. 

Noi ne bucurăm că am reuşit să aducem în curtea noastră un sportiv atât de galonat şi titrat. Ne-am amornizat conform cererii şi ofertei. Asta este datoria noastră. Cât voi fi preşedintele clubului, voi încerca să atrag tot ce înseamnă sportivi de calitate. Nu trebuie să existe această teamă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • David Popovici, campion european
  • Performanță uriașă a puștiului minune din natația românească

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și