Închide meniul
Foto

”Florentina aia nebună din Sardinia!” Mesajul primit de Laurențiu Reghecampf, după gestul care a enervat-o pe Anamaria Prodan: ”Insulți ideea de familie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 20:55

”Florentina aia nebună din Sardinia!” Mesajul primit de Laurențiu Reghecampf, după gestul care a enervat-o pe Anamaria Prodan: ”Insulți ideea de familie!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram

În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan a lansat mai multe atacuri la adresa lui Laurențiu Reghecampf, printre care și faptul că antrenorul Universității Craiova și-a neglijat fiul. În replică, Laurențiu Reghecampf a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de cei doi fii ai săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii antrenorului de la Universitatea Craiova au reacționat imediat. ”Respect, Mister! De la Florentina, stelista aia nebună din Sardinia”, e un mesaj transmis de o fană. Au fost și comentarii care au dezaprobat decizia de a divorța de Anamaria Prodan.

Insulți ideea de familie, nu mai folosi acest cuvânt!”, i-a mai transmis un alt utilizator.

 
Vezi această postare pe Instagram
 
O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reghecampf s-a pozat, la piscină, cu cei doi fii. Este vorba de Luca Reghecampf, cel pe care îl are din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și Bebeto, copilul pe care îl are cu Anamaria.

Reclamă

Agentul de jucători își acuzase soțul că l-a „abandonat” pe Bebeto. „În opt luni, Bebeto și-a văzut 10 minute tatăl”, a declarat, luna trecută, Anamaria Prodan. De atunci, Reghecampf a tot postat imagini în care apare cu fiul său. I-a organizat chiar și o petrecere de Halloween.

Anamaria Prodan nu înțelege gestul făcut de Luca Reghecampf

Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că tânărul era asociat încă din 2020 la firma Corinei Caciuc.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Luca Reghecampf a contrazis-o și i-a transmis că s-a implicat în această firmă cu numai o lună în urmă. În acționariat a fost introdusă și iubita lui, fosta gimnastă Asiana Peng.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și