Închide meniul
Foto

„Familia!” Laurențiu Reghecampf, imagine pe care Anamaria Prodan nu își dorea să o vadă. Cu cine s-a afișat, în plin scandal de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 12:18

„Familia!” Laurențiu Reghecampf, imagine pe care Anamaria Prodan nu își dorea să o vadă. Cu cine s-a afișat, în plin scandal de divorț

Anamaria Prodan aşteaptă să divorţeze de Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram / Hepta

Reghe va divorța pentru a doua oară, dar pare a se simți excelent. Din ultimele informații apărute în presă, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Corina Bilcon. Femeia este însărcinată și ar urma să îi dăruiască un copil tehnicianului care speră să dea lovitura și pe plan profesional. Visează să aducă titlul în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, cu zâmbetul pe buze alături de fiii săi

Anamaria Prodan a stârnit un val de acuze la adresa soțului ei, dar acesta nu pare deloc afectat. Cel puțin asta lasă de înțeles pe contul său de Instagram. Antrenorul de 46 de ani tocmai a postat o imagine în care lasă de înțeles că se distrează pe cinste cu copiii săi.

Reghecampf s-a pozat, la piscină, cu cei doi fii. Este vorba de Luca Reghecampf, cel pe care îl are din căsnicia cu Mariana Pfeiffer, și Bebeto, copilul pe care îl are cu Anamaria.

View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Reclamă

Agentul de jucători își acuzase soțul că l-a „abandonat” pe Bebeto. „În opt luni, Bebeto și-a văzut 10 minute tatăl”, a declarat, luna trecută, Anamaria Prodan. De atunci, Reghecampf a tot postat imagini în care apare cu fiul său. I-a organizat chiar și o petrecere de Halloween.

Anamaria nu mai este în cea mai bună relație cu Luca Reghecampf. S-a considerat trădată în momentul în care a aflat că tânărul de 21 de ani face afaceri cu presupusa amantă a tatălui lui. Luca a recunoscut că este acționar în firma Corinei Bilcon, cea al cărui nume real este Corina Caciuc.

Citește și:

Anamaria Prodan nu înțelege gestul făcut de Luca Reghecampf

Soția lui Laurențiu Reghecampf susține că tânărul era asociat încă din 2020 la firma Corinei Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Luca Reghecampf a contrazis-o și i-a transmis că s-a implicat în această firmă cu numai o lună în urmă. În acționariat a fost introdusă și iubita lui, fosta gimnastă Asiana Peng.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și