Închide meniul

„Știu că pare obraznic din partea mea!” Cuvinte uriașe la adresa lui Ianis Hagi, din partea unei legende de la Rangers: „Vede lucruri înaintea tuturor, calitatea lui este incredibilă!”

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 23:47

Reclamă
„Știu că pare obraznic din partea mea! Cuvinte uriașe la adresa lui Ianis Hagi, din partea unei legende de la Rangers: „Vede lucruri înaintea tuturor, calitatea lui este incredibilă!

Ianis Hagi, lăudat de o legendă de la Rangers

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a fost analizat la „sânge” de Kris Boyd, care a vorbit la superlativ despre internaționalul român. Acesta spune că Ianis Hagi are o calitate incredibilă și, dacă ar fi avut o viteză, nu mai juca la o echipă ca Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 „Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă.

Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el”, a spus Kris Boyd pentru rangersnews.uk.

Ianis Hagi, mentalitate de campion: ”Am mers cu gândul de a câștiga! Am intrat, am dat gol!”

Ianis Hagi a făcut senzaţie la Rangers. Deşi a fost rezervă în Europa League, internaţionalul român şi-a intrat în rol după ce a fost introdus pe teren. A marcat la 20 de minute după ce a intrat în remiza cu Brondby, scor 1-1.

„Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Reclamă

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul. Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Ianis Hagi, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și