Închide meniul

„Știu că pare obraznic din partea mea!” Cuvinte uriașe la adresa lui Ianis Hagi, din partea unei legende de la Rangers: „Vede lucruri înaintea tuturor, calitatea lui este incredibilă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 23:47

„Știu că pare obraznic din partea mea! Cuvinte uriașe la adresa lui Ianis Hagi, din partea unei legende de la Rangers: „Vede lucruri înaintea tuturor, calitatea lui este incredibilă!

Ianis Hagi, lăudat de o legendă de la Rangers

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi a fost analizat la „sânge” de Kris Boyd, care a vorbit la superlativ despre internaționalul român. Acesta spune că Ianis Hagi are o calitate incredibilă și, dacă ar fi avut o viteză, nu mai juca la o echipă ca Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 „Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă.

Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el”, a spus Kris Boyd pentru rangersnews.uk.

Ianis Hagi, mentalitate de campion: ”Am mers cu gândul de a câștiga! Am intrat, am dat gol!”

Ianis Hagi a făcut senzaţie la Rangers. Deşi a fost rezervă în Europa League, internaţionalul român şi-a intrat în rol după ce a fost introdus pe teren. A marcat la 20 de minute după ce a intrat în remiza cu Brondby, scor 1-1.

„Am intrat, am dat gol, e clar că noi ca şi echipa nu am fost foarte mulţumiţi după partidă avută. Am mers cu gândul de a câştiga şi pur şi simplu am ajuns într-o situaţie în care şi egalul era bun. Am reuşit să egalăm ca şi echipa, să jucăm mai bine în a doua repriză. Acum cu rezultatul acesta, Sparta la fel a pierdut la Lyon, rămâne meciul decisiv şi cine va câştiga meciul ăla se va califica.

Reclamă

Deocamdată comparativ cu sezonul trecut de Europa League, unde am câştigat grupa şi deja după 3-4 etape ştiam că ne vom califica, acum trebuie să suferim mai mult, dar asta e fotbalul. Când joci în 3-4 competiţii e imposibil să ţii pasul, să ţii acelaşi ritm. Deocamdată suntem bine şi cu cât va trece timpul, cu atât vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a spus Ianis Hagi, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și