Închide meniul

Ansu Fati, coșmar fără sfârșit! Verdictul medicilor după ultima accidentare. Cât va lipsi „urmașul” lui Lionel Messi

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 8:56

Reclamă
Ansu Fati, coșmar fără sfârșit! Verdictul medicilor după ultima accidentare. Cât va lipsi „urmașul lui Lionel Messi

Ansu Fati, accidentat în meciul Celta Vigo - Barcelona 3-3

Profimedia

Ansu Fati reușise să marcheze golul de 1-0 pentru Barcelona în meciul cu Celta Vigo, dar a ieșit accidentat chiar înainte de pauză. Barcelona a anunțat că puștiul de 19 ani a suferit o leziune musculară la bicepsul femural al coapsei stângi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ansu Fati, OUT din nou de la Barcelona


Ansu Fati va rata aproape sigur meciurile naționalei Spaniei din preliminariile CM 2022, cu Grecia și Suedia, scrie marca.com. Barcelona speră să-l recupereze la timp pentru duelul cu Benfica din Champions League, decisiv pentru calificarea în faza optimilor.

Ansu Fati a revenit în acest sezon după o accidentare la genunchi care l-a ținut în afara terenului aproape un an. În actuala stagiune, „urmașul” lui Lionel Messi a ratat și meciurile cu Rayo Vallecano (0-1) și Deportivo Alaves (1-1), după o lovitură primită de la David Alaba în El Clasico (1-2).

Patru goluri și un assist are Ansu Fati la Barcelona, în opt meciuri disputate în acest sezon. Puțiul de doar 19 ani este cotat la 60 de milioane de euro.

Celta Vigo – FC Barcelona 3-3

Confruntarea de pe ”Balaidos” a început tare. Ansu Fati a deschis rapid scorul, în minutul 3, iar Busquets a majorat avantajul catalanilor, în minutul 18. Memphis Depay a marcat și el în minutul 34, iar gruparea catalană se îndrepta spre primul succes după 3 etape fără victorie.

Reclamă

Lucrurile nu au stat deloc așa. Veteranul Iago Aspas a adus semnalul revenirii pentru gazde cu golul din minutul 52. În minutul 74, Nolito, un alt veteran, a redus din diferență. Același Aspas a declanșat nebunia în minutul 90+6, când a reușit o ”dublă” de senzație și a închis tabela.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 9 în La Liga, fără victorie de patru etape, în timp ce Celta Vigo a urcat pe locul 14, cu 12 puncte

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și