Închide meniul

Celta Vigo – FC Barcelona 3-3 | Ce nebunie! Catalanii au condus cu 3-0, dar au plecat cu doar un punct de pe ”Balaidos”. Iago Aspas, ”dublă” de senzație

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 noiembrie 2021, 19:37

Celta Vigo – FC Barcelona 3-3 | Ce nebunie! Catalanii au condus cu 3-0, dar au plecat cu doar un punct de pe ”Balaidos”. Iago Aspas, ”dublă” de senzație

Celta Vigo - FC Barcelona 3-3

Profimedia

Celta Vigo – FC Barcelona 3-3

Confruntarea de pe ”Balaidos” a început tare. Ansu Fati a deschis rapid scorul, în minutul 3, iar Busquets a majorat avantajul catalanilor, în minutul 18. Memphis Depay a marcat și el în minutul 34, iar gruparea catalană se îndrepta spre primul succes după 3 etape fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucrurile nu au stat deloc așa. Veteranul Iago Aspas a adus semnalul revenirii pentru gazde cu golul din minutul 52. În minutul 74, Nolito, un alt veteran, a redus din diferență. Același Aspas a declanșat nebunia în minutul 90+6, când a reușit o ”dublă” de senzație și a închis tabela.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona rămâne pe locul 9 în La Liga, fără victorie de patru etape, în timp ce Celta Vigo a urcat pe locul 14, cu 12 puncte.

De-a lungul confruntărilor cu FC Barcelona, Iago Aspas a marcat 7 goluri împotriva lui Marc Andre Ter Stegan, mai multe decât oricare alt fotbalist din La Liga.

Reclamă

De asemenea, în urma golurilor încasate, catalanii au ratat victoria într-un meci în care conduceau cu 3-0 pentru prima oară din 1998 încoace. În urma cu 23 de ani, Barcelona pierdea cu Valencia pe Camp Nou, scor 3-4, după ce avea un avantaj de trei goluri.

Xavi, declarații tari după ce a devenit antrenorul Barcelonei

Barcelona este abia pe locul 9 în La Liga și tremură pentru calificarea în ”optimile” UEFA Champions League. Xavi și-a propus să scoată cu orice preț clubul din criză. Pentru început, acesta va organiza o ședință de urgență pe Camp Nou.

Reclamă 4 / 0/3

”O să muncim mult. Suntem Barcelona, cel mai bun club din lume, și trebuie să câștigăm. Nu putem face egaluri și să pierdem. Le cer jucătorilor să dea maximum. O să încercăm să îi facem fericiți. Sunt foarte pozitiv.

Este cea mai mare provocare a carierei mele. M-am întors acasă și sunt fericit. Toți și-au făcut partea, mai ales cei de la club. Sunt recunoscător clubului. Acum trebuie să vorbesc cu jucătorii și să văd cum sunt”, a spus Xavi, citat de Mundo Deportivo.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și