Închide meniul

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | Laurențiu Reghecampf, un car de nervi! Și-a făcut praf jucătorii: ”Joc foarte slab, nu am avut posesie! Nu e normal!”

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 17:52

Reclamă
Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | Laurențiu Reghecampf, un car de nervi! Și-a făcut praf jucătorii: ”Joc foarte slab, nu am avut posesie! Nu e normal!”

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Profimedia

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

”Un joc foarte slab. Nu am avut posesie. Am primit golul la o fază unde am făcut trei greșeli simultan. Schimbările pe care le-au făcut au adus un minus. Nu este normal, veneam după o perioadă bună. Fotbalul se joacă pe goluri. Aveai șansă să marchezi pe final. O să analizez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă. Trebuie să fii concentrat, motivat. Ei au avut un pic mai multă ambiție decât noi. În fotbal se poate întâmpla orice. Aveam nevoie de cele trei puncte și sunt puțin dezamăgit. În general, în viață nu este nimic simplu. Va fi multă muncă și mult stres”, a transmis Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | ”Regele” l-a învins pe ”Reghe”

Farul Constanța – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 15-a din Liga 1, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

După o primă repriză fără goluri, Adi Petre a decis confruntarea de la Ovidiu, în minutul 78, la doar 2 minute după ce Gică Hagi l-a introdus pe teren. A fost a cincea reușită a atacantului din acest sezon de Liga 1.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 28 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și