Închide meniul

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | ”Regele” l-a învins pe ”Reghe”! Adi Petre, impact instant. A marcat golul victoriei la doar 2 minute după ce a intrat pe teren

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 17:30

Reclamă
Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | ”Regele” l-a învins pe ”Reghe”! Adi Petre, impact instant. A marcat golul victoriei la doar 2 minute după ce a intrat pe teren

Farul Constanța - Universitatea Craiova

Hepta

După o primă repriză fără goluri, Adi Petre a decis confruntarea de la Ovidiu, în minutul 78, la doar 2 minute după ce Gică Hagi l-a introdus pe teren. A fost a cincea reușită a atacantului din acest sezon de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 28 de puncte.

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Min. 90: Fluier final! Farul Constanța – Universitatea Craiova s-a încheiat 1-0.

Min. 78: GOOOL Farul Constanța! Adi Petre a deschis scorul la doar 2 minute după ce a fost introdus pe teren de Gică Hagi.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul oltenilor, a fost un car de nervi la marginea terenului.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Ovidiu, scor 0-0.

Min 1: A început meciul

Reclamă

Farul Constanța: Aioani – Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer – Purece, Artean, Ciobanu – Ganea, Jefte, Pitu
Rezerve: Brănescu, Boboc, Dănuleasa, Bua, Grameni, Rădăslavescu, Ely, Sali, Ad. Petre
Antrenor: Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpățână, Găman, Screciu, Bancu – M. Bălașa, Nistor – Gustavo, Houri, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Vătăjelu, M. Constantin, Vînă, Biaram, Al. Crețu, Ivanov, Cîmpanu, Koljic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Gheorghe Hagi: „Întâlnim o echipă puternică!”

„Întâlnim o echipă puternică, o echipă în formă, care şi-a găsit echilibrul, care are opţiuni, atât în primul 11, cât şi banca foarte bună. Asta ne spune că trebuie să facem un meci 90 de minute complete, un meci foarte bun unde nu putem greşi pentru că ei sunt într-un moment foarte bun. Trebuie să ştim să atacăm, cât şi defensiv să ne apărăm bine, să facem un meci complet”, a spus Gheorghe Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului.

Laurențiu Reghecampf: „Farul joacă fotbal!”

„Vom merge să încercăm să câştigăm toate punctele la Constanţa. Vom întâlni o echipă bună, motivată, mai ales după eşecul cu FCSB de aseară, nu vor dori să piardă şi al doilea joc. Farul e o echipă care joacă fotbal şi eu sunt nerăbdător să jucăm acest meci. Pentru ei e o perioadă grea, joacă la trei zile, dar cei de la Farul se pot reface, au această capacitate„, a spus Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă dinaintea meciului.

Înaintea meciului, Universitatea Craiova e pe locul trei în Liga 1, la opt puncte de liderul CFR Cluj. De cealaltă parte, Farul Constanța este pe poziția a opta, la trei puncte de locurile de play-off.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

20:05

Florinel Coman, OUT de la antrenamentul României! Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de meciul cu Olanda, de la EURO 2024

19:32

„Gigi Becali ţi-a transmis vreun mesaj?” Marius Ştefănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a ales să joace la FCSB

19:18

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

18:50

Noutățile lunii Iulie în AntenaPLAY

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și