Închide meniul

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | Laurențiu Reghecampf, un car de nervi! Și-a făcut praf jucătorii: ”Joc foarte slab, nu am avut posesie! Nu e normal!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 noiembrie 2021, 17:52

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | Laurențiu Reghecampf, un car de nervi! Și-a făcut praf jucătorii: ”Joc foarte slab, nu am avut posesie! Nu e normal!”

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Profimedia

Laurențiu Reghecampf, un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

”Un joc foarte slab. Nu am avut posesie. Am primit golul la o fază unde am făcut trei greșeli simultan. Schimbările pe care le-au făcut au adus un minus. Nu este normal, veneam după o perioadă bună. Fotbalul se joacă pe goluri. Aveai șansă să marchezi pe final. O să analizez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă. Trebuie să fii concentrat, motivat. Ei au avut un pic mai multă ambiție decât noi. În fotbal se poate întâmpla orice. Aveam nevoie de cele trei puncte și sunt puțin dezamăgit. În general, în viață nu este nimic simplu. Va fi multă muncă și mult stres”, a transmis Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0 | ”Regele” l-a învins pe ”Reghe”

Farul Constanța – Universitatea Craiova, meci contând pentru etapa a 15-a din Liga 1, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0.

După o primă repriză fără goluri, Adi Petre a decis confruntarea de la Ovidiu, în minutul 78, la doar 2 minute după ce Gică Hagi l-a introdus pe teren. A fost a cincea reușită a atacantului din acest sezon de Liga 1.

În urma acestui rezultat, Farul Constanța a urcat pe locul 5 în Liga 1, cu 24 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 28 de puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și