Închide meniul

Oltenii, atac la „Rege”! Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0: ”Joacă mai bine duminica decât joia!”

Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:20

Reclamă
Oltenii, atac la „Rege! Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0: ”Joacă mai bine duminica decât joia!”

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Farul Constanța a disputat două meciuri de foc în doar câteva zile. Joi, echipa lui Gică Hagi a pierdut cu FCSB, scor 0-1, iar astăzi a câștigat confruntarea cu Universitatea Craiova, scor 1-0. La final, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a lansat acuzații surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aveam speranțe măcar să nu pierdem. Dacă nu, chiar să câștigăm. Au fost multe situații în joc, deși repriza a doua a fost diferită față de prima. Așa e în fotbal. Nu putem să prindem toate zilele pe plus.

Farul e echipă grea. Astăzi, au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Dar au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus”, a declarat Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Laurențiu Reghecampf a fost un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0. Antrenorul oltenilor și-a făcut praf jucătorii.

”Un joc foarte slab. Nu am avut posesie. Am primit golul la o fază unde am făcut trei greșeli simultan. Schimbările pe care le-au făcut au adus un minus. Nu este normal, veneam după o perioadă bună. Fotbalul se joacă pe goluri. Aveai șansă să marchezi pe final. O să analizez. 

Reclamă

Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă. Trebuie să fii concentrat, motivat. Ei au avut un pic mai multă ambiție decât noi. În fotbal se poate întâmpla orice. Aveam nevoie de cele trei puncte și sunt puțin dezamăgit. În general, în viață nu este nimic simplu. Va fi multă muncă și mult stres”, a transmis Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și