Închide meniul

Oltenii, atac la „Rege”! Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0: ”Joacă mai bine duminica decât joia!”

Reclamă

Publicat: 7 noiembrie 2021, 20:20

Oltenii, atac la „Rege! Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0: ”Joacă mai bine duminica decât joia!”

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârțu lansează acuzații surprinzătoare după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Farul Constanța a disputat două meciuri de foc în doar câteva zile. Joi, echipa lui Gică Hagi a pierdut cu FCSB, scor 0-1, iar astăzi a câștigat confruntarea cu Universitatea Craiova, scor 1-0. La final, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a lansat acuzații surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aveam speranțe măcar să nu pierdem. Dacă nu, chiar să câștigăm. Au fost multe situații în joc, deși repriza a doua a fost diferită față de prima. Așa e în fotbal. Nu putem să prindem toate zilele pe plus.

Farul e echipă grea. Astăzi, au fost așa… probabil că și-au recuperat toți jucătorii. Dar au jucat cu toată lumea matură, n-au mai încercat tineri. Joacă mai bine duminica decât joia. Au jucat diferit. Au fost într-o altă formă sportivă, pe un alt fus”, a declarat Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Citește și:

Laurențiu Reghecampf și-a făcut praf jucătorii după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0

Laurențiu Reghecampf a fost un car de nervi după Farul Constanța – Universitatea Craiova 1-0. Antrenorul oltenilor și-a făcut praf jucătorii.

”Un joc foarte slab. Nu am avut posesie. Am primit golul la o fază unde am făcut trei greșeli simultan. Schimbările pe care le-au făcut au adus un minus. Nu este normal, veneam după o perioadă bună. Fotbalul se joacă pe goluri. Aveai șansă să marchezi pe final. O să analizez. 

Reclamă

Eu am pregătit jucătorii și i-am atenționat după fiecare etapă. Trebuie să fii concentrat, motivat. Ei au avut un pic mai multă ambiție decât noi. În fotbal se poate întâmpla orice. Aveam nevoie de cele trei puncte și sunt puțin dezamăgit. În general, în viață nu este nimic simplu. Va fi multă muncă și mult stres”, a transmis Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și