Închide meniul

Veste uriaşă pentru Dinamo, chiar dacă echipa se scufundă în clasamentul Ligii 1

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 14:47

Reclamă
Veste uriaşă pentru Dinamo, chiar dacă echipa se scufundă în clasamentul Ligii 1

Veste uriaşă pentru Dinamo

Hepta

Conforma fanatik.ro, clubul a supus la vot planul de reorganizare, unul ce a fost aprobat de creditori. „Planul a fost aprobat de creditori și urmează să fie validat de instanță pe 15 noiembrie”, a confirmat Răzvan Zăvăleanu, pentru gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo riscă o depunctare cu 9 puncte, în cazul în care planul de reorganizare nu ar fi validat de către oamenii legii. Pedeapsa urma să vină la finalul lunii, din cauza datoriilor pe care clubul le are către angajaţi, saz către Fisc.

Cum poate scăpa Dinamo de ”călăul” Cortacero

Dinamo poate scăpa de calvarul prin care trece de când spaniolii au preluat clubul. Pentru asta, un nou investitor ar trebui să plătească datoriile lăsate de Cortacero și ai lui. Astfel, spaniolii ar fi forțați să iasă din club.

”Acum acționari majoritari sunt spanioli. Avem o posibilitate legală (n.red. – să plece grupul Cortacero de la Dinamo) dacă găsim o persoană dispusă să finanțeze plata datoriilor societății. Deocamdată am fost contactat o singură dată de un avocat, care mi-a spus că ar fi avocatul domnului Cortacero.

L-am rugat să-mi pună întrebările pe care le vrea, dar pe cale oficială, pe mail…Nu știu ce se întâmplă. Așa văd lucrurile: dacă ești proprietarul unei companii, atunci o ajuți să rămână în viață, nu ești proprietar doar cu numele.

Reclamă

Am mai transmis că trebuie să vină cu bani dacă mai doresc să rămână proprietarii lui Dinamo. Lucrurile sunt complicate, nu e ușor, e foarte greu. Sper că dacă punem umărul toți în aceeași direcție vom avea și succes”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, citat de prosport.ro.

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo anul trecut, după care a dispărut din peisaj și nu a mai apărut nici până în ziua de astăzi. În tot acest timp, colaboratorii săi spanioli aduceau jucători pe salarii exorbitante, bani pe care fotbaliștii nu i-au văzut niciodată.

Ulterior, Dinamo a ajuns să aibă probleme uriașe din cauza reclamațiilor făcute de jucătorii neplătiți. Doar în urma procesului deschis la FIFA de spaniolul Isma Lopez, clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferuri, care ulterior a fost ridicată.

Reclamă 4 / 0/3

La masa credală apar și fotbaliști actuali ai lui Dinamo, dar și alții care s-au despărțit de club. În total sunt peste 100 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști care încearcă să-și recupereze banii de la Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și