Închide meniul

Cum poate scăpa Dinamo de ”călăul” Cortacero! ”Avem o posibilitate legală. Am fost contactat de avocatul lui Cortacero”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 noiembrie 2021, 12:45

Cum poate scăpa Dinamo de ”călăul” Cortacero! ”Avem o posibilitate legală. Am fost contactat de avocatul lui Cortacero”

Cum poate scăpa Dinamo de ”călăul” Cortacero!

Hepta

Dinamo ar fi ajuns în faliment, dacă nu existau două componente de bază: proiectul DDB al fanilor-acționari, cu ajutorul căruia s-au plătit restanțe uriașe, și contribuția lui Nicolae Badea, prin sponsori sau chiar prin firmele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate scăpa de Pablo Cortacero

”Acum acționari majoritari sunt spanioli. Avem o posibilitate legală (n.red. – să plece grupul Cortacero de la Dinamo) dacă găsim o persoană dispusă să finanțeze plata datoriilor societății. Deocamdată am fost contactat o singură dată de un avocat, care mi-a spus că ar fi avocatul domnului Cortacero.

L-am rugat să-mi pună întrebările pe care le vrea, dar pe cale oficială, pe mail…Nu știu ce se întâmplă. Așa văd lucrurile: dacă ești proprietarul unei companii, atunci o ajuți să rămână în viață, nu ești proprietar doar cu numele.

Am mai transmis că trebuie să vină cu bani dacă mai doresc să rămână proprietarii lui Dinamo. Lucrurile sunt complicate, nu e ușor, e foarte greu. Sper că dacă punem umărul toți în aceeași direcție vom avea și succes”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, citat de prosport.ro.

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo

Cortacero a investit 500.000 de euro la Dinamo anul trecut, după care a dispărut din peisaj și nu a mai apărut nici până în ziua de astăzi. În tot acest timp, colaboratorii săi spanioli aduceau jucători pe salarii exorbitante, bani pe care fotbaliștii nu i-au văzut niciodată.

Reclamă

Ulterior, Dinamo a ajuns să aibă probleme uriașe din cauza reclamațiilor făcute de jucătorii neplătiți. Doar în urma procesului deschis la FIFA de spaniolul Isma Lopez, clubul din Ștefan cel Mare a primit interdicție la transferuri, care ulterior a fost ridicată.

La masa credală apar și fotbaliști actuali ai lui Dinamo, dar și alții care s-au despărțit de club. În total sunt peste 100 de creditori, societăți, furnizori, persoane fizice, angajați, parteneri și fotbaliști care încearcă să-și recupereze banii de la Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și