Închide meniul
VIDEO

”N-ai mai fost de mult la Mogoșoaia!” Cum a fost primit Enes Sali de Mirel Rădoi&Co în cantonamentul României. ”Perla” lui Gică Hagi poate scrie istorie la echipa națională

Dragoș Vasile Publicat: 8 noiembrie 2021, 17:10

Reclamă
”N-ai mai fost de mult la Mogoșoaia!” Cum a fost primit Enes Sali de Mirel Rădoi&Co în cantonamentul României. ”Perla” lui Gică Hagi poate scrie istorie la echipa națională

Enes Sali a fost convocat de Mirel Rădoi

Facebook Farul Constanţa

Cum a fost primit Enes Sali de Mirel Rădoi&Co în cantonamentul României

Mirel Rădoi a surprins când a anunțat lotul pentru „dubla” decisivă cu Islanda și Liechtenstein. Selecționerul României l-a convocat pe Enes Sali, puștiul minune descoperit de Gică Hagi la Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânărul jucător este eligibil pentru a juca și la naționalele Turciei și Canadei. Prin urmare, Rădoi s-a temut că „tricolorii” pot pierde un fotbalist de mare perspectivă și a decis să se grăbească. În condițiile date, Sali ar putea să intre pe finalul uneia dintre cele două confruntări din această lună.

Sali a sosit în cantonamentul de la Mogoșoaia și a fost în centrul atenției. ”Salut! Bine ai venit”, i-a transmis Nicolae Dică, în timp ce Mirel Rădoi s-a amuzat. ”N-ai mai fost de mult la Mogoșoaia”, a glumit selecționerul.

După ce primit echipamentul României, Enes Sali a realizat o ședință foto, prima la echipa națională.

Reclamă

Dacă va intra pe teren cu Islanda sau Liechtenstein, atunci Enes Sali va doborî recordul deținut de Cristi Manea, care, în 2014, într-un meci cu Albania, debuta pentru naționala României, la 16 ani, 9 luni şi 22 de zile. Sali are acum 15 ani și aproape 10 luni.

Cum a reacționat Enes Sali când a primit convocarea istorică de la Mirel Rădoi

Enes Sali poate intra în istoria fotbalului românesc, dacă va fi folosit de Mirel Rădoi într-unul din meciurile cu Islanda și Liechtenstein. El va deveni cel mai tânăr jucător care evoluează pentru echipa națională.

Sali are 15 ani și a dezvăluit ce a simțit când a primit convocarea de la Federația Română de Fotbal, dar și ce sfat i-a dat Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

”Am primit un mesaj. Nu știam cum să mai reacționez, era ceva șocant pentru mine, nu știam cum să reacționez. După 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi un sentiment plăcut, e un vis pentru mine.

Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine, să am încredere și să merg acolo cu capul sus. Nu știu cum mă voi simți în vestiar, dar sper să mă acomodez repede și să mă înțeleg bine cu băieții. E alegerea 100%, joc pentru România”, a dezvăluit Enes Sali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO Vezi toate știrile
Citește și