Închide meniul

Cum a reacționat Enes Sali când a primit convocarea istorică de la Mirel Rădoi. Sfatul primit de la Gică Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 8:26

Cum a reacționat Enes Sali când a primit convocarea istorică de la Mirel Rădoi. Sfatul primit de la Gică Hagi

Enes Sali, Farul

Hepta

Sali are 15 ani și a dezvăluit ce a simțit când a primit convocarea de la Federația Română de Fotbal, dar și ce sfat i-a dat Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Enes Sali: Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine

”Am primit un mesaj. Nu știam cum să mai reacționez, era ceva șocant pentru mine, nu știam cum să reacționez. După 10 minute am realizat și am fost foarte bucuros. Va fi un sentiment plăcut, e un vis pentru mine.

Domnul Hagi mi-a spus să dau cât mai mult din mine, să am încredere și să merg acolo cu capul sus. Nu știu cum mă voi simți în vestiar, dar sper să mă acomodez repede și să mă înțeleg bine cu băieții. E alegerea 100%, joc pentru România”, a dezvăluit Enes Sali.

Dacă va intra pe teren cu Islanda sau Liechtenstein, atunci Enes Sali va doborî recordul deținut de Cristi Manea, care, în 2014, într-un meci cu Albania, debuta pentru naționala României, la 16 ani, 9 luni şi 22 de zile. Sali are acum 15 ani și aproape 10 luni.

Farul – FCSB 0-1. Reacția lui Enes Sali după eșecul cu FCSB

Farul a ratat ocazia să urce până pe locul 4 după eșecul cu FCSB, 0-1. Așa, echipa lui Gică Hagi a rămas în afara play-off-ului, cu o singură victorie în ultimele 4 meciuri.

Reclamă

”Plecăm dezamăgiți, dar trebuie să trecem peste meciul ăsta și să ne gândim la meciul cu Craiova. A fost un meci mai slab dn partea atacanților. Domnul Hagi mi-a spus să intru, să încerc să fac diferența, să-i iau om la om și să pătrund în careu. Din păcate, nu mi-a mers.

A fost o lună foarte încărcată, dar nu cred că mă afectează asta. Sunt bine, vreau să dau cât mai mult în continuare”, a transmis Enes Sali.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și